ZIJook.nl
Image default
Banen en opleidingen

Jouw betrouwbare uitzendbureau in Tilburg

Ga voor hét betrouwbare uitzendbureau in Tilburg, Etten-Leur en omgeving. Ben je op zoek naar een baan in deze regio, of ben je wel weer toe aan een nieuwe uitdaging? Bij Raaak Personeel weet je zeker dat je goed zit. Dit uitzendbureau is namelijk gespecialiseerd in het vinden van de perfecte baan voor jou. De medewerkers van Raaak hebben een jarenlange ervaring en beschikken over de juiste dosis mensenkennis. Met vacatures voor operators, commercieel medewerkers, sales en IT-consultants en nog veel meer vind je altijd een passende functie!

Een uitzendbureau in Etten-Leur en omgeving

Uitzendbureau Raaak is onder andere te vinden in Tilburg, Etten-Leur en Gorinchem. Doordat de medewerkers van Raaak Personeel zelf uit de desbetreffende omgeving komen, kennen zij altijd de beste lokale functies. Je gaat dus lekker aan de slag in je eigen regio! Sta je ingeschreven bij het uitzendbureau in Tilburg, maar is er in Etten-Leur een functie voor jou beschikbaar die meer geschikt lijkt? Dan kijkt jouw consultant natuurlijk met je mee voor het maken van de beste keus. Voor Raaak is het belangrijk dat je jouw kwaliteiten benut en doet wat je leuk vindt. Ontdek je talent met de ondersteuning van de medewerkers van Raaak Personeel.

Ga voor de pluspunten van dit uitzendbureau

Uitzendbureau Raaak is één van de snelst groeiende uitzendbureaus van Nederland. Met momenteel vestigingen in meer dan acht regio’s, weet je zeker dat er een geschikte functie voor jou te vinden is. Dit uitzendbureau heeft dan ook niet voor niets al meer dan 10.000 mensen aan werk geholpen in Tilburg, Etten-Leur en omgeving. 70% hiervan groeit na een tijdelijk contract door naar een vaste baan! Heb je een geschikte functie gevonden op de website van Raaak Personeel? Reageer dan snel, binnen één dag ontvang je al een reactie op je sollicitatie. Dit uitzendbureau is jouw partner voor het vinden van een passende functie.