ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

Professioneel een camera inspectie uit laten voeren bij lekkage

Problemen met het riool, lekkages en verstopte leidingen zijn allemaal problemen die vragen om een snelle oplossing. Niemand zit te wachten op rioolproblemen. Het kan nare geuren en diverse ongemakken met zich meebrengen, zoals het niet kunnen doortrekken van de wc. Professionele hulp is hierbij dan ook vaak gewenst. Van Vught Rioleringen uit Tilburg is een rioolreinigingsbedrijf dat voor al uw rioolproblemen inzetbaar is. Voor zowel zakelijke als particuliere aanvragen schakelt u hen in. Zij gaan geen enkele uitdaging uit de weg na meer dan vijftig jaar ervaring in het vakgebied!

Het riool is verstopt, wat nu?

Wanneer uw toiletten, leidingen, rioleringen, bezinkputten of vetafscheiders verstopt zijn, belt u eenvoudig naar Van Vught Rioleringen. Zij ontstoppen en reinigen deze op deskundige wijze voor u. Wanneer u een lekkage ontdekt aan uw leidingen, dan voeren zij voor u een camera inspectie uit. Razendsnel staan zij met een inspectiebus bij u voor de deur. Met de beschikking over vele soorten camera’s, zit er altijd een geschikte tussen voor een inspectie aan uw lekkage. Zo wordt de oorzaak snel vastgesteld en kan er een passende aanpak bedacht worden. Indien er geen tekeningen van uw leidingen aanwezig zijn, is het zelfs mogelijk om digitale foto’s van de leidingen te maken. Zo is de camera inspectie voor uw lekkage zeer effectief en uitermate nuttig.

Laat ook uw vetafscheider zorgvuldig reinigen

Wanneer u een horecaonderneming runt, heeft u ongetwijfeld een vetafscheider staan. Het is belangrijk om deze schoon te houden. Niet alleen voor de werkomstandigheden, maar ook omdat het moet. Voor het behoud van uw milieu- en omgevingsvergunning moet uw vetafscheider regelmatig worden geleegd. Als één van de weinige in Nederland is Van Vught Rioleringen hierin gespecialiseerd. Heeft u een vetafscheider die met regelmaat gereinigd moet worden? Geen probleem! Speciaal voor frequente reinigingen hebben zij een interessante aanbieding voor u. Sluit een onderhoudscontract af en laat uw vetafscheider met regelmaat legen. Geheel conform de richtlijnen. Zo houdt u weer tijd over voor andere (belangrijke) zaken.

Gerelateerde artikelen

Online marketing

Drie problemen die een cloud werkplek voor u oplost

verkeersregelaars