ZIJook.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Handige verzenddozen in diverse maten bestellen

Met handige verzenddozen in diverse maten kunt u heel gemakkelijk uw bestellingen naar uw klanten versturen. U kunt online een  grote verscheidenheid van dit soort verzenddozen vinden, van klein tot groot en van uitstekende kwaliteit. De kwaliteit is belangrijk omdat er met pakketjes vaak niet zachtzinnig wordt omgesprongen. Als u uw producten in een ondeugdelijke verpakking verstuurt loopt u de kans dat niet alleen deze verpakking beschadigt maar ook de inhoud. Dit zal u dan zeker op een klacht van uw klant komen te staan plus dat u het product opnieuw moet verzenden.

Kies voor de goedkope oplossing bij het versturen van pakketten

Als u kiest voor een brievenbusdoos bespaart u direct op verzendkosten. Het versturen van een brievenbusdoos is namelijk een stuk goedkoper dan van een pakket dat met de bezorgdienst meegaat. In een brievenbusdoos kunt u van alles versturen, zolang het maar voldoet aan de maatvereisten die PostNL aan brievenbuspost stelt. Deze maten vindt u op hun website, maar de verpakkingen die bedoeld zijn voor versturen als brievenbuspost zijn hier uiteraard op aangepast. Een bijkomend voordeel voor de ontvanger is dat thuis blijven om het pakje in ontvangst te nemen niet nodig is, dit versnelt in veel opzichten de bezorging van een bestelling.

Waar bestelt u voordelige en deugdelijke verpakkingen voor uw verzendingen?

Bent u op zoek naar voordelige maar desondanks stevige verzenddozen? Kijk dan eens bij Twinpack. Dit bedrijf verkoopt online een groot assortiment verzenddozen voor diverse toepassingen. Of u nu op zoek bent naar kleine doosjes of grote dozen, u vindt het gegarandeerd. Bijkomend voordeel is dat sommige formaten ook in wit karton leverbaar zijn, hier kunt u uw bedrijfslogo op laten drukken, maar natuurlijk kan dit ook op een doos van bruin karton al is het logo dan iets minder prominent zichtbaar. Wilt u hier meer informatie over, neem dan contact op met de klantenservice van het bedrijf.