ZIJook.nl
Image default
Zorg

Begin je eigen wijkteam als zorgondernemer

Je werkt in de zorg. Maar eigenlijk wil je zorgondernemer worden? Zelf het heft in handen en de zorg (nog) beter maken. Een eigen wijkteam beginnen behoort dan tot de mogelijkheden. Dit betekent dat jij en jouw team thuishulp verleent bij bij hulpbehoevenden uit de buurt. HappyNurse juicht deze ambities toe en helpt bij het opzetten van je eigen wijkteam. Hoe zij dat doen? Dat lees je op de website van Happynurse.nl. 

Wijkteam of zorguitzendbureau beginnen

Bij HappyNurse kun je als ondernemer in de zorg aan de slag. Zij bieden jou de mogelijkheid om een eigen zorguitzendbureau te starten of een wijkteam.  Ben jij verpleegkundige en heb je een groot organisatietalent? Dan ben je wellicht toe aan een volgende stap. Een eigen zorguitzendbureau. Maar ook als je uit de uitzendbranche komt en affiniteit hebt met de zorg en verpleegkundigen, biedt HappyNurse volop kansen. Meer weten over de mogelijkheden van een eigen zorguitzendbureau? Neem contact op met HappyNurse of test jezelf met de HappyNurse Quickscan.

Je werkt in de thuiszorg en je vindt dat het beter kan en moet? Start dan je eigen wijkteam bij HappyNurse. Zij helpen jou met de financiering en het oprichten van je eigen zorgonderneming. Breng jouw kennis en ervaring naar een hoger niveau en maak de zorg beter met HappyNurse.

Hoe begin ik als zorgondernemer bij HappyNurse?

Wanneer je besluit om een eigen wijkteam te beginnen, dan komt HappyNurse graag met jou in contact. Het begint dan altijd met een oriënterend gesprek om er achter te komen of er een ‘match’ is. Jij vertelt wat je ambities zijn en wat je denkt nodig te hebben en HappyNurse kijkt samen met jou of dit past bij de organisatie. Na de sollicitatieprocedure sluit je je aan bij de HappyNurse formule en begin je als zelfstandig ondernemer in de zorg. Dit kan een uitzendbureau voor verpleegkundig personeel zijn, maar ook een wijkteam. Omdat HappyNurse alles al geregeld heeft stap je in feite op een rijdende trein. Alles is al voor je uitgewerkt waardoor je zorgeloos en vol vertrouwen aan de slag kunt.

Je wordt volledig ondersteund als zorgondernemer

Beschik jij over passie voor de zorg? Heb je de kwaliteiten om een wijkteam te runnen? Dan helpt HappyNurse jou met alle aanvullende werkzaamheden. Denk aan administratie en marketing & communicatie. Dit scheelt jou enorm veel tijd en bovendien weet je zeker dat het goed gebeurt. Is jouw interesse gewekt om te ondernemen in de zorg? Neem contact op met HappyNurse of test jezelf met de HappyNurse Quickscan. Wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van een wijkteam bij jou in de buurt. 

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website