ZIJook.nl
Image default
Zakelijk

Wat is een huisdierenverzekering en hoe kun je deze dekking goed uitkiezen voor je trouwe vriend?

Als huisdiereigenaren een verzekering hebben, zullen ze niet voor verrassingen komen te staan met grote veterinaire kosten. De prijzen voor een huisdierenverzekering zijn ongeveer hetzelfde als die van alle andere verzekeringsmaatschappijen. De premies zijn minder voor dieren dan voor mensen, omdat er rekening mee wordt gehouden dat jonge dieren en gezondere rassen voor het grootste deel minder dure zorg nodig zullen hebben. De prijzen van de premies zullen variëren afhankelijk van de dekking en de dekkingslimieten.

Er zijn verschillende soorten huisdierenverzekeringen beschikbaar

Er wordt een aanzienlijk aantal verschillende soorten verzekeringen aangeboden. De eigenaar van het huisdier kan een levensverzekering overwegen die alle kosten dekt in verband met een langdurige ziekte waar uw huisdier mee te maken kan krijgen. De lange termijn ziekten zijn inclusief artritis die een langere duur van de veterinaire behandeling vereist. Dit type polis geeft de verzekeringnemer elk jaar recht op een specifieke som geld. De maximale limiet kan bij verlenging van de polis worden gereset. Deze dekking is vooral gunstig voor de honden en katten.

  • Een andere verzekeringsoptie voor de eigenaar van het huisdier is een beperkte tijdsdekking. Deze dekking geldt voor een bepaalde periode nadat het huisdier een verwonding of ziekte heeft opgelopen. Dit type dekking is goedkoper dan de levenslange dekking.

Er zijn beperkte dekkingen voor sommige huisdieren

Beperkte gelddekking is misschien een haalbare verzekeringsoptie voor sommige huisdiereigenaren. Met deze optie kan de eigenaar van het huisdier een geldelijke uitkering krijgen voor elke aandoening die binnen de dekking van de ziektekostenverzekering voor huisdieren kan vallen. De eigenaar van de polis heeft geen tijdslimiet om het geld te claimen zolang de geldlimiet niet is bereikt. Dit type dekking is in principe goedkoper dan de beperkte tijdsdekking.

Een gemiddelde premie voor een huisdierenverzekering is goedkoop

De gemiddelde maandelijkse verzekeringspremie kost ongeveer $28. Alle polissen betalen 90% van uw werkelijke dierenartsrekening voor ongevallen of ziekten. De aftrekposten en premies zijn aanpasbaar aan de behoeften en betaalbaarheid van de eigenaar van het huisdier.

https://verzekering-winkel.com