ZIJook.nl
Image default
Woning en Tuin

Lamelparket van Bax Houthandel

Laatst ging ik naar Bax Houthandel toe voor lamelparket. Ik ga namelijk op mezelf wonen. En de vloer die er momenteel in ligt, is niet zo mooi meer… Daarom besloot ik om een nieuwe houten vloer te gaan kopen. Maar waar moet ik dat gaan doen? Dit is namelijk natuurlijk de eerste keer dat ik mijn eigen huis heb. Daarom ben ik gaan zoeken op het internet. En zodoende vond ik de website van Bax Houthandel. Graag vertel ik in dit artikel voor wat voor een vloer ik heb gekozen en of dat ik Bax natuurlijk kan aanbevelen of niet.

Lamelparket kopen

Om lamelparket te gaan kopen, ben ik gaan zoeken op het internet. En zodoende kwam ik Bax Houthandel tegen. Daar zag ik dat zij ook nog allerlei verschillende soorten hebben. Zo ook budget lamelparket. Dat is, zoals de naam het al zegt, een hele goedkope houten vloer. Maar toch, aldus Bax Houthandel zelf, kwalitatief heel hoogwaardig! Daar had ik dan ook interesse in en ik ben dus daar meer informatie over gaan opzoeken.

Ze vertelden op de website dat hun lamelparket vloer heel goed is opgebouwd door middel van verschillende laagjes. En dat door een toplaag aan de bovenkant, wat weer vast is gemaakt aan een multiplex plank. Dus niet, zoals andere vloerenwinkels, een methode met vele verschillende laagjes. Want dat schijnt kwalitatief heel slecht te zijn. Ik vond dit dan ook heel erg goed klinken allemaal. En ben dus naar een vestiging gegaan van Bax Houthandel!

Naar Bax Houthandel

Bij Bax Houthandel werd ik direct hartelijk welkom geheten. En vervolgens heb ik aangegeven dat ik geïnteresseerd ben in een lamelparket vloer. En dan het liefst budget omdat het op mijzelf wonen überhaupt al genoeg kost.

Uiteindelijk ligt de houten vloer erin en kan ik Bax Houthandel dan ook van harte aanbevelen!

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website