ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

Waar proefschrift drukken?

Laatst ging ik Googelen op ‘proefschrift drukken’. Ik heb namelijk mijn eigen proefschrift geschreven en zoek nu een drukker waar ik deze in goede kwaliteit kan laten drukken. Voor afronding van de universiteit, en het verkrijgen van een dokterstitel, heb ik een thesis moeten schrijven. Over het eindresultaat ben ik heel erg tevreden. En dan wil ik dat natuurlijk ook heel erg graag mooi gedrukt in handen krijgen. En uiteraard uitdelen aan anderen.

Proefschrift drukken

Toen ik dus op proefschrift drukken ging zoeken in Google kwam ik al gauw Proefschriftenprinten.nl tegen. De website zag er in ieder geval harstikke goed uit! Ook las ik dat zij daar printen met de meest nieuwe printers en de beste printtechnieken. Onderaan zag ik vele voorbeelden en die zagen er prachtig uit! Er even vanuit gaande dat de printkwaliteit natuurlijk ook goed is. Want dat is niet te beoordelen, zo op de computer.

Het viel mij ook op dat de proefschrift omslag er zo mooi uit zag! Even verderop zag ik dat dat komt doordat je bij Proefschriftenprinten.nl gratis jouw eigen proefschrift ontwerp kunt laten designen. Je hebt dan persoonlijk contact met de designer en bespreekt jouw wensen en ideeën over de omslag van mijn proefschrift.

Proefschrift printen

Dit alles klonk erg goed en ik besloot dan ook om mijn proefschrift te laten printen door deze drukker. Al gauw werd er contact met mij opgenomen en een aantal vragen gesteld. Eerst over het drukken van de proefschriften. Vervolgens met de designer over hoe ik de omslag graag wil hebben.

Het uiteindelijke resultaat zag er prachtig uit! Al een week later werden ze bij mij afgeleverd. En ze waren van een fantastische kwaliteit. Een heel erg stevige kaft en ook de bladzijdes van het proefschrift zagen er goed uit.

Voor proefschrift drukken kan ik dan ook Proefschriftenprinten.nl zeker aanbevelen!

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website