ZIJook.nl
Image default
Woning en Tuin

Taxatie huis

Ik zocht laatst op taxatie huis en kwam zodoende de website van Taxatieveilingen.nl, klik hier voor de website, tegen. Ik zocht zoiets namelijk omdat ik op zoek ben naar een taxateur. En het liefst eentje die natuurlijk niet al te veel kocht. Nu kwam ik er al een aantal tegen. Maar die hebben een vaste prijs. En die prijs ligt hoger dan wanneer ik er eentje in huur die gebruik maakt van de 1,85 promile norm. Ik heb namelijk een woning die niet zo’n hoge waarde heeft. En dus ben ik veel duurder uit als ik een taxateur neem die een vaste prijs heeft. Maar is er dan geen manier hoe het nog goedkoper is? Om daarachter te komen ben ik gaan zoeken op het internet.

Taxatieveilingen.nl voor taxatie huis

Zoals ik al zei ben ik dus op taxatie huis gaan zoeken op het internet. En zodoende kwam ik de website taxatieveilingen.nl tegen. Daar las ik dat je kunt bieden op taxateurs. En natuurlijk, wanneer je als laatste bent, kun je op het laatste moment een heel mooi bod doen. Daardoor heb je voor een lage prijs een taxateur in de armen gesloten. Ideaal! En ook natuurlijk omdat je dan zelf kunt bepalen tot hoe ver je gaat. Zo ben je altijd goedkoper uit, als je de juiste indicatie doet op wat een taxateur bij jou kost en je je houdt aan de 1,85 promile.

Taxatierapport huis

Uiteindelijk heb ik dan ook een bod gedaan op een taxateur bij taxatieveilingen.nl. En met succes! Er was namelijk niemand die hoger heeft geboden. En dus kwam er al gauw een taxateur bij mij thuis langs om de woning de gaan taxeren.

Een hele mooie manier om de kosten van een taxatie huis zo laag mogelijk te houden.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website