ZIJook.nl
Image default
Sport

Personal trainer Ede

Recent kwam ik Van Schaik Personal Training tegen als personal trainer Ede. Ik kreeg namelijk een aanbeveling van iemand die Van Schaik ook heeft ingeschakeld als personal trainer. Hij wou namelijk afvallen. Mijn doel is met name om krachtiger te worden. Maar ik wist dus niet welke personal trainer daarvoor het beste is. Tot dat ik het daar dus met iemand over had en hij aangaf dat Van Schaik Personal Training heel erg goed is.

Personal trainer Ede

Ik ben dus naar de website van personal trainer Ede Van Schaik gegaan. Daar las ik dat zij dé personal trainer zijn voor wanneer je gezonder wilt gaan leven, wilt afvallen en meer spiermassa op wilt bouwen. Ik besloot dat ook om eens te gaan bellen met Van Schaik Personal Training. Er werd direct opgenomen en ik deed mijn verhaal. Ik gaf aan dat ik de wens heb om meer spiermassa op te bouwen. En dat ik daar al wel even mee bezig ben, maar in mijn eentje. Daarbij mis ik de echte motivatie van bijvoorbeeld een personal trainer uit Ede, die dat laatste duwtje geeft. Degene aan de andere kant van de lijn reageerde direct enthousiast en gaf aan mij daar zeker bij te kunnen helpen. Hij begon ook te vertellen over hun werkwijze. Bijvoorbeeld dat ze het belangrijk vinden om een vaste personal trainer aan te wijzen. En oefeningen te laten doen je ook echt leuk vindt. Want wanneer dat niet het geval is, aldus Van Schaik Personal Training, dan heb je er ook niet de motivatie voor om door te gaan en in mijn geval meer spiermassa op te bouwen.

Starten met personal training

Ik ben dan ook zo snel mogelijk gestart met personal training bij Van Schaik. En met succes! Want inmiddels na enkele weken is er al verschil te zien en te voelen!

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website