ZIJook.nl
Image default
Vervoer en transport

Touringcar huren voor dagje uit

Voor een dagje uit moet ik het vervoer regelen door middel van een touringcar huren. Echter weten wij, van de organisatie, nog niet waar het dagje uit naartoe moet gaan. Maar toen kregen wij een gouden tip binnen door dat te laten regelen door Noot Personenvervoer. Want, zo gaf diegene aan, daar kun je een touringcar huren maar ook de rest van het dagje uit volledig laten regelen door Noot Personenvervoer. Op die manier zorgen ze er bij Noot dus voor dat je direct een bedrag betaalt voor zowel het vervoer als voor de entree per persoon. Klonk in ieder geval perfect! En ook schijnen ze een heel groot overzicht van de mogelijke dagjes uit te hebben. Wij zijn dan ook snel op de website gaan kijken.

Touringcar huren

Toen wij gingen zoeken op touringcar huren, kwamen wij ook al op de website van Noot Personenvervoer. En daar zagen wij inderdaad een groot overzicht staan van mogelijke door hen te laten regelen dagjes uit. Onder andere een rondrit door een natuurgebied! Nu weten wij al, omdat we wat navraag bij enkele deelnemers hebben gedaan, dat de meesten van hen daar hartstikke in geïnteresseerd zullen zijn. Wij lazen dat Noot Personenvervoer ons ophaalt op een vooraf afgesproken locatie. En ons dan mee zal nemen door allerlei plaatsen door het natuurgebied heen. Ook zal er vooraf, omdat het al tijd kosten daar naartoe te rijden, koffie gedronken worden in het nabijgelegen café. Dit vonden wij erg goed klinken en wij hebben dan ook contact opgenomen met Noot. Zij reageerden direct enthousiast!

Het natuurgebied

Op de dag van het dagje uit zijn we door het natuurgebied gaan rijden. En iedereen vond het prachtig! Het was natuurlijk ook heel belangrijk dat iedereen de touringcar er goed uit vond zien. En ook daar was iedereen erg tevreden over. De touringcars van Noot zijn dus een echte aanrader.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website