ZIJook.nl
Image default
Bedrijven

Een kalmerende behandeling voor de huid

Een huid die gevoelig en geïrriteerd is natuurlijk heel vervelend en waarschijnlijk wil je daar ook graag vanaf. Er van alles aan crèmes of make-up op gaan smeren, werkt dan natuurlijk niet echt bevorderend. Vaak wordt de huid daar enkel nog gevoeliger en roder van en dat is natuurlijk het laatste dat je moet willen. Daarom is het natuurlijk goed om te weten dat er wel degelijk een goede maar ook snelle oplossing is voor dit probleem.

Behandeling zoals een fillers behandeling zijn tegenwoordig natuurlijk ook erg bekend maar heb je weleens gehoord van een calming facial? Veel klinieken bieden tegenwoordig naast de standaard behandelingen met fillers en/of botox, ook dit soort behandelingen aan. Het is dan ook een ware traktatie voor de huid. De behandeling zorgt ervoor dat je huid weer heerlijk gehydrateerd wordt, een betere doorbloeding krijgt en bovendien worden de grote poriën ook verfijnd. Het resultaat is een frisse huid verlost van problemen!

De calming facial begint altijd met een diepe reiniging. Dit zorgt ervoor dat de huid ook echt goed de werkende stoffen uit de facial kan opnemen. De volgende stap is meestal een fluidbase die de huid zeer diep hydrateert. Daarna wordt er nog een goede hydraterende crème aangebracht op de huid. Bij elke aanbieder kan de behandeling iets anders zijn maar hoe dan ook zal het je huid verzorgen, hydrateren en weer heerlijk zacht maken.

Je kunt een calming facial als eenmalige traktatie laten doen, maar als je er echt profijt van wil hebben is het beter om de behandeling wat vaker te herhalen. Voor een echte luxe sensatie is het misschien wel het lekkerst om deze behandeling elke maand te laten doen, maar om de paar maanden is natuurlijk ook prima en bovendien natuurlijk net zo fijn. Dus gun jezelf een heerlijk verwenmoment!

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website