ZIJook.nl
Image default
Mode en Kleding

Twee nieuwe trends op het gebied van damesschoenen

Schoenen zijn voor iedereen belangrijk. Je draagt ze gelijk en overal mee naartoe, maar ze moeten natuurlijk ook goed bij je outfit passen. Daar zien we steeds meer trends voorbij over damesschoenen. De ene houdt het lekker simpel met een zwarte hak en de ander wil iets meer sexappeal en gaat voor een dunne hak met een kleurtje. Maar wat zijn nou de beste trends die spelen op het gebied van damesschoenen? In deze blog lees je daar mee over. 

Kleurrijk maar een chique look

De eerste trend die we gaan bespreken zijn de kleurrijke schoenen met daarbij een chique look. Tegenwoordig is het erg hip om normale kleding te dragen en daarbij dan een opvallende schoen. Hier is ons ook opgevallen dat er veel patronen op de pumps of damesschoenen staan. Bijvoorbeeld met ruitjes, bloemen, verfvegen en nog veel meer. Sommige mensen zouden zich afvragen waarom je zo’n opvallende schoen draag voor een basic outfit, maar de echte trendsetters zouden je een groot applaus geven. Wat wij nu ook vaak zien is dat het patroon dat op de schoen zit matched met de kleding die je aanhebt. Zo wordt het een geheel en een prachtig plaatje om naar te kijken.

De vorm van een schoen zegt veel

Iedereen weet hoe een goede pump eruit ziet. Een goede vorm die fijne ondersteuning biedt voor een vrouw. Maar tegenwoordig zijn er ook verschillende vormen waar je uit kan kiezen die nog steeds een goed comfort aanbieden. Bijvoorbeeld een prachtige herenschoen, alleen met een hak. Ideaal voor een werkoutfit of voor een chique feest. Het zijn geen rare vormen waardoor je voeten pijn kunnen doen, maar juist stevige modellen die er uniek uitzien voor het oog.

Eigenlijk maakt het niet uit wat je draagt als consument. Ben je een extrovert en wil je jezelf uiten door middel van kleding en natuurlijk schoenen? Dan moet je dit zeker doen met deze nieuwe trends. Dan ben je ook nog eens hip, terwijl je lekker in je vel zit. De meest bijzondere damesschoenen vind je bij Shoelia.  Kortom, iedereen heeft een schoen die bij zich past.