ZIJook.nl
Image default
Mobiliteit

Scootmobiel kopen? Natuurlijk bij Mango Mobility

Bent u zich aan het oriënteren op een scootmobiel? Dan is het erg belangrijk om een goed overzicht te krijgen. De markt van scootmobielen groeit nog steeds en Mango Mobility groeit net zo hard mee. Met onze 12 stenen winkels en 7 stenen occasion centers nemen wij een leidende positie in. Wij specialiseren ons in scootmobielen van A-merken en bieden natuurlijk uitgebreide service aan. Voordat u tot aankoop overgaat, kunt u de scootmobiel altijd uitproberen. Daarnaast kunt u de scootmobiel ook huren en bieden wij onze scootmobielen aan voor lease.

Bent u al enigszins met de scootmobiel bekend, dan kunt u hem eenvoudig online bestellen. Het voordeel van ons zeer ruime assortiment, is dat wij u soms kunnen verwennen met grote kortingen. Bel gerust ons gratis servicenummer 0800 – 2002 voordat u tot aankoop overgaat. Onze gespecialiseerde medewerkers voorzien u graag van extra informatie, zodat u maximaal voorbereid tot deze belangrijke aankoop overgaat. Misschien wilt u de scootmobiel van uw voorkeur eerst eens zien, maar kunt u niet naar onze winkel toe komen? Dat is dan geen enkel probleem, want in dat geval komen wij gewoon met onze servicebus naar u toe.

Ja, u begrijpt het goed. Mango Mobility verzorgt ook demonstraties aan huis. Die zijn natuurlijk gratis en worden altijd begeleid door onze scootmobiel specialist. Een scootmobiel kopen doet u pas met een veilig gevoel, als u kunt rekenen op reparatie en onderhoud aan huis. Ook daarvoor zit u bij Mango Mobility goed. Wist u trouwens dat comfort, actieradius en snelheid per model flink variëren. Onze medewerkers zetten graag samen met u uw wensen op een rij. Zo kunt u ook kiezen voor een model dat u in de auto mee kunt nemen. Bovendien is er nog de keuze voor het aantal wielen dat u wenst. Een scootmobiel met 3 wielen is bijzonder wendbaar. Dat kan handig zijn in winkels en in andere gebouwen. Gaat u geregeld voor een langere afstand de weg op, dan is een scootmobiel met 4 wielen een toonbeeld van stabiliteit.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website