ZIJook.nl
Image default
Mobiliteit

Vervelende klachten kun je voorkomen door een goede rollator te kopen

Heb je last van vervelende klachten die je dagelijkse beweging in de weg gaan zitten? Overweeg dan nu om een ideale rollator van Rollz te kopen, zodat je weer kan genieten van een actieve houding in het leven en vervelende klachten zoals rugpijn kan vermijden.

Waarom een Rollz rollator?

De rollators van Rollz zijn zo ontworpen dat ze je voorzien van de juiste ondersteuning tijdens het lopen en al je andere dagelijkse activiteiten. De Rollz rollator is te verkrijgen in diverse modellen die volledig aansluiten op jouw behoeftes, zodat je zonder enig probleem kan blijven wandelen waar jij maar wilt. Je hoeft dus niet langer te twijfelen of je dat ommetje door het park wel red.

Ondersteuning staat altijd voor je klaar

Of je nou op zoek bent naar wat extra ondersteuning binnens- of buitenshuis, de Rollz rollator komt in elke situatie van pas. De Rollz rollators zijn ontworpen voor zowel gebruik binnenshuis als voor buiten de deur. Met bijvoorbeeld de speciale luchtbanden van de Rollz Motion Performance kan je gemakkelijk over elke ondergrond lopen, zonder enige obstakels tegen te komen. Daarnaast wegen de Rollz rollators tussen de vijf en acht kilo, zodat je deze makkelijk vooruit kan duwen. Ook is de rollator hierdoor eenvoudig op te tillen, wanneer je bijvoorbeeld de bus instapt of de stoeprand af gaat.

Haal nu jouw Rollz rollator in huis en ga erop uit in stijl

Bij de aankoop van je nieuwe Rollz rollator zorgt een Rollz consulent ervoor dat je rollator correct wordt afgesteld op jouw wensen, zodat deze in een optimale staat klaar staat voor gebruik. Wil jij nou ook zo’n comfortabele en stijlvolle rollator kopen met een uitstekende garantie van vijf jaar? Neem dan eens gerust een kijkje op de website van Rollz en vind jouw nieuwe trouwe rechterhand die je voor de komende jaren volledige ondersteuning biedt.

 

Gerelateerde artikelen

Scootmobiel kopen? Natuurlijk bij Mango Mobility