Uitstekende congreslocatie Amsterdam

Een congres is een grootschalige bijeenkomst over een bepaald thema, waar verschillende groepen van organisaties aan deelnemen. Tijdens een congres worden gedachten en ideeën gewisseld over één of meerdere thema’s. Vaak wordt het congres geleid door een voorzitter of een spreker. Amsterdam is een succesvolle locatie voor congressen en evenementen. Volgens de ICCA (International Congress and Convention Association) is Amsterdam een van de belangrijkste steden in de wereld. Met een afstand van 15 minuten vanaf de luchthaven naar het centrum, is Amsterdam erg toegankelijk. Daarnaast kunt u gemakkelijk gebruik maken van het openbaar vervoer in Amsterdam. Deze stad is ideaal voor het organiseren van congressen en is daarnaast een perfecte als evenementenlocatie in Amsterdam.

 

Moderne faciliteiten

Bent u op zoek naar een modern congrescentrum? Dan is het unieke Van der Valk Hotel ideaal voor u. De ruimtes zijn voorzien van alle moderne gemakken en faciliteiten. Tegelijkertijd heeft u vanuit alle zalen uitzicht over de Amstel. Afhankelijk van uw wensen, zorgt het salesteam ervoor dat de juiste benodigdheden klaar staan. Mocht u gebruik willen maken van vergaderarrangementen, dan is dat bij Hotel Amsterdam-Amstel geen probleem!

Duurt uw congres of evenement meerdere dagen? Overweeg dan een overnachting in één van de 206 luxe hotelkamers. Hierbij heeft u de keuze een comfortkamer, een business kamer of een superior kamer. Hier kunt u heerlijk ontspannen na een lange dag. Wilt u helemaal tot rust komen? Breng dan een bezoek aan het wellness center van het hotel: De Tropen. Hier vindt u de perfecte ontspanning na een intensieve dag. Kortom, Hotel Amsterdam-Amstel is de ultieme congreslocatie in Amsterdam en daarnaast perfect voor ontspanning.

Van der Valk Amsterdam

Wilt u meer informatie over het organiseren van congressen of evenementen? Dan staat er het professionele en flexibele salesteam van het hotel voor u klaar. Neem voor een vrijblijvende offerte of meer informatie telefonisch 020 80 01 100 of per mail contact op.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website