ZIJook.nl
Image default
Kinderen

Leuke en betaalbare kinderkleding

Ben jij opzoek naar leuke en betaalbare kinderkleding voor jouw baby, peuter, kleuter of kind? Dan ben je op de website van Hippe Mensjes op het juiste adres voor leuke, betaalbare en trendy kinderkleding. Op de website vindt je veel verschillende kinderkleding, voor ieder wat wils. Hippe Mensjes is een winkel die zich in Apeldoorn bevindt, maar de online website loopt enorm goed. De webshop levert gratis de kleding thuis vanaf 25 euro, maar de retour is altijd gratis. Je kunt in elke categorie kleding voor je kinderen shoppen op de webshop: broeken, schoenen, accessoires, jurkjes, rokjes of zwemkleding, het kan allemaal.

Veel kinderkleding sale bij Hippe Mensjes

Hippe Mensjes zwemkleding is vooral erg populair. De badpakken en bikini’s voor meisjes, en de zwemshorts en zwembroeken voor jongens zijn erg geliefd omdat ze leuke patroons hebben. Ook heeft de website veel kinderkleding sale. Veel leuke items zijn erg afgeprijsd, dus het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de kinderkleding sale pagina! Het leuke aan de webshop is dat elke collectie zeer verrassend is. Quapi kinderkleding is ontzettend leuk, betaalbaar en makkelijk aan te trekken bij jouw kinderen. Quapi kopen kan gemakkelijk via de website van Hippe Mensjes. Quapi is een kinderkledingmerk uit Nederland, opgericht door Monique Ijsselstein – van der Staaij.

Ongehinderd speelplezier met Quapi kinderkleding

Het merk is opgericht in Nederland in 2010. De reden waarom zij dit merk heeft ontworpen, is omdat ze graag kinderen er trendy wilde laten uitzien, in combinatie met een comfortabel gevoel. Ze wilde dus kleding ontwerpen waar kinderen ook ongehinderd in kunnen spelen en waar ze zich goed in kunnen bewegen. De kleding is mooi maar tegelijk ook comfortabel. Hierdoor kunnen de kinderen zich zelfverzekerd en vrolijk voelen in de kleding van Quapi. Quapi betekent knapperd in het Spaans. Daarom heeft Monique gekozen voor deze naam. Elk kind wat het merk draagt volgens haar, is trendy, knap en voelt zich stoer.

Informatie over Quapi kinderkleding

Het merk biedt kleding aan voor verschillende leeftijden. De newborn collectie is zeer populair, maar ook de normale kinderkleding. Voor elk kind staat er leuke kleding op de website van Hippe Mensjes. Via de website van Hippe Mensjes is de Quapi kinderkleding beschikbaar. De uitgebreide kinderkleding collectie vind je op de website op de Quapi pagina. De maten lopen van maat 50 tot maat 164. De newborn collectie bestaat uit maat 50 tot en met maat 68, de baby collectie uit maat 56 tot en met maat 86 en de kinderkleding is verkrijgbaar in maat 92 tot maat 158 en maat 164.

Kinderkleding voor elke leeftijd

De leuke kleding is dus geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot ongeveer 14 jaar. De collectie is geschikt voor zowel jongens als meisjes, zomer en winter. De collecties verschillen erg in de kleding. Zo bestaat er voor de newborn collectie vooral kleding van zachte materiaal, waardoor de kleintjes zich fijn en makkelijk kunnen bewegen. In deze collectie vindt je daarom vooral zachte broekjes, jurkjes en leggings. Ook rompertjes en boxpakjes vallen hieronder. De baby collectie is juist stoer voor de jongens en schattig voor de meisjes. Het fijne is ook dat je de items makkelijk kunt combineren. Je kunt bijvoorbeeld als het koud is een legging onder een jurkje bij je kindje aantrekken.

Gerelateerde artikelen

Bekijk de PAW Patrol slippers

Ga voor een puntgaaf en stoer autobed voor je peuter

18 Weken van de zwangerschap