ZIJook.nl
Image default
Kinderen

Bekijk de PAW Patrol slippers

De PAW Patrol slippers zijn een perfect cadeau voor elk kind dat van PAW Patrol houdt. De slippers zijn perfect voor in de zomer, zodat uw kleintje lekker rond kan stappen en de wereld te ontdekken. Op de slippers staan de heldhaftige puppy’s van PAW Patrol, de slippers komen in verschillende combinaties van kleuren. Bekijk de slippers in de webshop en verras uw kleintje met het cadeautje voor de zomer.

PAW Patrol slippers met de heldhaftige puppy’s

De PAW Patrol slippers zijn teenslippers voor kinderen. Voor betere comfort voor uw kleintje heeft het bedrijf ook een versie met een bandje achter enkel, zo blijft de slipper beter zitten. De slippers zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties, de puppy’s blijven altijd op de slippers staan zodat de favoriete pup van uw kleintje altijd op de slippers staan. Bij DaRu-Deals hebben ze veel artikelen met films en series erop. Bekijk bijvoorbeeld ook de nachtlamp van Frozen, dit is een perfect cadeau voor elk kind dat van Frozen houdt. Met deze Frozen nachtlamp verandert u de kamer van uw kindje in een Frozen wereld. Op de nachtlamp staan alle Frozen karakters, zodat de favoriet van uw kindje er altijd op staat. De nachtlamp van Frozen helpt uw kindje rustig te slapen door de nacht heen. Ze zullen niet meer bang in het donker zijn omdat hun favoriete film hun kalmeert wanneer de kinderen bang kunnen zijn.

Bekijk de artikelen

Bekijk ook andere artikelen van DaRu-Deals. Het bedrijf heeft veel verschillende artikelen met films en series erop als een afbeelding. Bekijk bijvoorbeeld ook de nachtlamp van Frozen, als uw kindje van Frozen houdt. Daarnaast heeft het bedrijf nog veel meer artikelen met kinderfilms en series erop zodat u altijd een mooi cadeautje vindt voor uw (klein)kind. Dus bekijk alle artikelen en vindt een perfect cadeau om iemand mee te verrassen.