ZIJook.nl
Image default
Industrie

Met een krachtige groefkogellager verbetert u de prestaties

In iedere toepassing waar een wiel om een as draait, of het nu een wiel van een auto is of een tandwiel in een apparaat, kunt u de prestaties verbeteren door gebruik te maken van een groefkogellager. Door een lager tussen de as en het wiel te plaatsen wordt de wrijving en de druk aanzienlijk verminderd. Daardoor wordt de as gespaard en zal aanzienlijk langer meegaan. Maar u kunt hierdoor ook de prestaties van het apparaat zelf verbeteren. Zo zijn er groefkogellagers beschikbaar die het energieverbruik aanzienlijk reduceren omdat er sprake is van minder wrijving. Hierdoor hoeft de motor van het apparaat minder hard te werken en zal dus minder energie verbruiken.

Kogellagerszijn verkrijgbaar in verschillende toepassingen

De groefkogellager is verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. De maten zijn overigens redelijk gestandaardiseerd, zodat u vrijwel altijd een passende lager kunt bestellen. Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar, zoals ovenlagers, tweerijige groefkogellagers, spindel lagers en sensor lagers. Het hangt uiteraard van de toepassing af voor welke groefkogellager u kiest. Als u niet zeker bent welke kogellager het beste kan worden gekozen dan kunt u hierover uiteraard advies inwinnen bij een bedrijf dat deze lagers levert. Beter eerst deskundig advies inwinnen dan dat u de verkeerde keuze maakt met mogelijk vervelende gevolgen voor de eindgebruiker.

Bij dit bedrijf kunt u terecht voor een breed assortiment kogellagers

Ook groefkogellagers kunt u nu gewoon via het internet bestellen. U kunt hiervoor onder andere terecht bij Sanders. Zij hebben een ruim assortiment beschikbaar in hun overzichtelijke webshop. U kunt hier niet alleen kogellagers kopen, maar ook tal van andere onderdelen voor industriële toepassingen. Heeft u een grote order, neem dan van tevoren contact op zodat de voorraad kan worden gecheckt en aan u wellicht een aantrekkelijk aanbod kan worden gedaan qua prijs. U kunt ook langsgaan in één van de winkels van Sanders, gevestigd in Bleiswijk, Den Haag en Wateringen. U vindt de adressen en openingstijden, alsmede de overige contactgegevens, op de website.

https://www.bernardsanders.com