ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

Beter functioneren op de werkvloer met een coach in Nijmegen of omgeving

Wanneer je op zoek bent naar een coach in de buurt van Nijmegen omdat je het gevoel hebt dat je niet optimaal functioneert op je werk, dan ben je welkom bij MD-act. Bij MD-act wordt al ruim 25 jaar coaching op het gebied van mens en werk verzorgt. De coaches van MD-act hebben zodoende al 2.000 mensen mogen begeleiden in coachingstrajecten met uiteenlopende thema’s. Zo kan met behulp van een coach uit Nijmegen of omgeving bijvoorbeeld gewerkt worden aan de ontwikkeling van een specifieke vaardigheid. Maar ook wanneer je communicatieproblemen, een gebrek aan zelfvertrouwen of effectiviteitshinder ervaart ben je welkom bij dit adviesbureau.

Wat je kunt verwachten van de professionals van deze organisatie

De professionals van MD-act zetten zich in voor het beter laten functioneren en presteren van mensen en organisaties. Hiertoe worden assessments, trainingen en coachingstrajecten aangeboden. De vakkundige coaches van MD-act zijn in meerdere regio’s actief. Woon je niet in Nijmegen of omgeving maar wil je wel graag via MD-act een coachingstraject starten, dan vind je een overzicht van de overige coachingsregio’s op de website van MD-act. Je kunt ook altijd telefonisch of per e-mail contact opnemen en vragen naar de mogelijkheden.

Een greep uit de mogelijke coaching thema’s

Kortgezegd kun je bij MD-act terecht voor een coach die jou kan helpen met vragen die betrekking hebben op jouw functioneren op je werk. Je kunt hulp van een coach in de omgeving van Nijmegen ontvangen op het moment dat je problemen of een rem op je groei ervaart door een gebrek aan eigenwaarde of zelfvertrouwen. Je kunt met een coach werken aan het ontwikkelen van leiderschap of aan de communicatie naar klanten, collega’s of opdrachtgevers. Wanneer je het gevoel hebt niet effectief te werken dan zal een coach met je aan slag gaan om je persoonlijke effectiviteit te verhogen. Ervaar je problemen met samenwerkingen, dan zal het coachingstraject zich hierop richten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens vrijblijvend contact op.

https://md-act.nl/