ZIJook.nl
Image default
Gezondheid

Je huid verzorgen doe je zo!

Onze huid is een van de belangrijkste onderdelen van ons uiterlijk. Dit komt doordat onze huid ons gehele lichaam bedekt en dus altijd op een manier zichtbaar zal zijn. Al heb je je nog zo mooi gekleed en opgemaakt, met een ongezonde huid zul je er altijd ongezond uit blijven zien. Het is dan ook niet zo gek dat skincare producten de afgelopen jaren in rap tempo aan populariteit aan het winnen zijn. Er zijn inmiddels zoveel producten op de markt te verkrijgen dat de meeste consumenten door de bomen het bos niet meer zien. Juist hierom geven we je in deze blog enkele tips die je kunnen helpen bij het verzorgen van jouw huid!

Verzorgende natuurlijke oliën

Verzorgende natuurlijke oliën komen nog veel te weinig voor in de skincare routine van de gemiddelde Nederlander. Dit is zonde want deze verzorgende natuurlijke oliën zijn misschien wel het beste wat jouw huid kan overkomen. Het natuurlijk karakter van de oliën zorgt ervoor dat je de oliën dag in dag uit kunt gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over eventuele langdurige gevolgen. Neem bijvoorbeeld een arganolie. Deze olie kun je ‘s ochtends op de huid smeren en zorgt ervoor dat de huid er de hele dag gehydrateerd uitziet. Daarnaast helpt arganolie in de strijd tegen littekens en striaes en heeft het daarnaast een acne verminderende werking. Je huid zal er dus een stuk egaler en beter verzorgd uitzien dankzij de behandeling met arganolie! Voor meer informatie over arganolie en andere verzorgende natuurlijke oliën verwijzen we je graag door naar de webshop van more natural. Hier zijn tal van verzorgende natuurlijke oliën van topkwaliteit te vinden!

Crèmes

Waar oliën relatief nieuw in de markt zijn, zijn crèmes dat zeker niet! De huidcrèmes zijn misschien wel een van de eerste huidverzorgingsproducten waar we als consument toegang toe hadden. Over het algemeen kun je beter oliën gebruiken, maar als je toch meer een ‘crème-mens’ bent, dan kun je het vaak ook prima met crèmes af. Ook voor crèmes geldt dat je het beste kunt kiezen voor volledig natuurlijke crèmes. Hierdoor verzorgd de crème de huid op de meest natuurlijke manier en krijg je onderaan de streep ook veruit het mooiste resultaat.