ZIJook.nl
Image default
Beauty en verzorging

Ervaart u last van kraaienpootjes? Botox kan veel voor u betekenen

Snel kraaienpootjes kwijtraken: kan dat? Ja natuurlijk kan dat, bij kliniek de Medici. U vindt de kliniek in de regio Blaricum en kunt er vrijblijvend binnenstappen voor een eerste consult. Voor dit eerste consult hoeft u niet te betalen. Kraaienpootjes met botox verwijderen klinkt misschien te goed om waar te zijn, maar botox is ertoe in staat. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat botox geen blijvend resultaat afdwingt: na een behandeling zal de werking na een maand of 3-6 uitgewerkt zijn. Het duurt ook een weekje of twee voor het resultaat echt optimaal is. Dat houdt in dat u er toch minstens tweeënhalve maand van kan genieten. Niet gek, helemaal niet gek – en dat voor een behandeling die 5-10 minuten duurt en zonder verdoving is. De kraaienpootjes zijn met botox zo goed als verdwenen. Hoe dat precies gaat, leest u hier.

Verminderen van storende lijntjes

Botox stelt de spieren bij het oog tijdelijk op non-actief. De vloeistof zorgt ervoor dat de spieren geen signalen naar de hersenen kunnen sturen en andersom. De vloeistof hecht zich en zorgt ervoor dat de huid een stuk strakker op de onderliggende lagen komen te liggen. Rimpels ontstaan wanneer de huid tussen de rimpels in los komen te zitten. U kunt die nare kraaienpootjes met botox in Blaricum tegengaan. Als u wilt voorkomen dat ze erger worden, moet u zich niet overmatig aan on blootstellen en kunt u overwegen te stoppen met roken. Bij kliniek de Medici, actief in regio Blaricum, wordt de huidelasticiteit hersteld. Mocht het nodig zijn, dan wordt ook het onderliggende volume hersteld met zogenaamde filler voor een ‘vollere’ look.

Wat botox voor u kan doen

Kraaienpootjes met botox aanpakken kan tijdelijk voor wat zwelling en/of roodheid zorgen, maar dit trekt in de uren na de behandeling weer weg. U hoeft niet verdoofd te worden voor de behandeling, noch hoeft u na afloop voor toezicht te blijven: u mag direct weer op huis gaan.

https://kliniekdemedici.nl/