ZIJook.nl
Image default
Dieren

Waarom een Bodyprotector?

De paardensport is een sport die door veel mensen beoefend wordt. Bij jong en oud is het heel populair en veel meisjes willen het van jongs af aan doen. De paardensport is iets dat echter niet ongevaarlijk is. Het is en lijft een dier en die kunnen onverwachte dingen doen. Wat belangrijk is, is dat je goed beschermd bent en dus goed beschermende kleren aanschaft. Iedereen is verplicht een cap te dragen, dit is een helm voor het paardrijden. Daarnaast is het ook een aanrader om een bodyprotector te gebruiken. Lees in deze blog meer over deze vesten en waarom het een aanrader is om het te dragen!

De Bodyprotector

De Bodyprotector is een veiligheidskledij die nog niet vaak wordt gebruikt. Maar dat zeker een aanrader is. Paarden zijn nog wel eens in voor iets onverwachts en dus kan je je maar beter goed beschermen. Een bodyprotector is een veiligheidsvest dat er uitziet als een bodywarmer. Echter is het gemaakt van veel krachtiger materiaal. Het beschermt naast je ribben ook je wervelkolom, maar ook organen. Het voorkomt bij een val of een trap van het paard ernstige paardrijdblessures. Let op als je er één wilt aanschaffen. Sommige beschermen niet alles, laat je daarom goed adviseren en ga niet gelijk voor de eerste en voor niet de goedkoopste. Goedkoop betekend niet slecht, maar laat je in ieder geval goed adviseren.

Ruitersportzaak de Paardengruiter

Als je opzoek bent naar een bodyprotector kijk dan goed waar je hem koopt. Ruitersportzaak de Paardengruiter is zeker een aanrader. Daar koop je kwalitatief goede veiligheidsvesten en ze zijn niet duur! Neem daarom zeker eens een kijkje op paardengruiter.nl. Ze hebben de vesten in verschillende kleuren en maten, voor ieder war wils! Het heeft een hoog draagcomfort en is gemaakt van slijtvast en duurzaam nylon en gaat dus lang mee! Ga niet onbeschermd op pad, maar schaf veiligheidskledij aan!

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website