ZIJook.nl
Image default
Dieren

Dierenkliniek in de buurt van Elst: kies voor uw huisdier de best mogelijke zorg

Voor deskundige, goede zorg voor huisdieren kunt u terecht in Kliniek Klaver4dieren, een breed gespecialiseerde dierenkliniek nabij Elst. Bij deze kliniek staat er een deskundig team voor u en uw huisdier klaar en worden er diverse behandelingen geboden. Dit kan reguliere zorg zijn maar ook bijvoorbeeld acupunctuur of homeopathie om uw huisdier de best mogelijke zorg te kunnen bieden. Niet alleen dieren uit de directe omgeving worden behandeld, ook worden dieren uit andere streken in het land voor zorg doorverwezen naar deze dierenkliniek in de omgeving van Elst. Daarnaast vindt een deel van de cliënten zelf de weg naar Kliniek Klaver4dieren voor bijvoorbeeld een second opinion.

Wat is er mogelijk bij deze dierenkliniek?

Kliniek Klaver4dieren behandelt veel verschillende dieren. Honden, katten, vogels, papagaaien en knaagdieren maar ook hobbypluimvee, varkens, zwijnen, reptielen en vissen. Daarnaast kunnen onder meer alpaca’s, herten, wallaby’s en lama’s behandeld worden. De dierenartsen van Kliniek Klaver4dieren beschikken naast over een hoop vakkennis eveneens over moderne apparatuur. Deze apparatuur is behulpzaam bij het vlot stellen van een diagnose. Zo wordt er gebruikt gemaakt van echografie en digitale röntgenologie. Eveneens kan bloedonderzoek en urineonderzoek binnen het eigen laboratorium van deze kliniek nabij Elst gedaan worden. Na het stellen van de diagnose kan direct met een passende en gerichte behandeling begonnen worden zodat het genezingsproces in kan zetten.

Welke expertises worden aangeboden bij deze dierenkliniek in omgeving Elst?

De dierenartsen bij Kliniek Klaver4dieren zijn gespecialiseerd in diverse behandelwijzen. De expertises die in deze dierenkliniek samen komen zijn reguliere diagnostiek, tandheelkunde, chirurgie, acupunctuur en homeopathie. De twee laatstgenoemde geneeswijzen worden gezien als complementair aan reguliere geneeswijzen. Zo bevorderen acupunctuursessies vaak het genezingsproces van uw huisdier en kan deze behandeling pijn en chronische klachten verlichten. Wilt u meer weten over deze breed gespecialiseerde dierenkliniek nabij Elst? Bezoek dan de website van Kliniek Klaver4dieren voor meer informatie en de contactgegevens. U kunt op de website ook direct een afspraak inplannen. 

https://www.kliniek-klaver4dieren.nl