ZIJook.nl
Image default
Cadeau

5 Dingen om in gedachten te houden bij het kopen van een geschenk voor mannen

Zo veel als kerels klagen over het winkelen voor vrouwen, zo ingewikkeld kan het vinden van een leuk cadeau voor mannen zijn. Mannen hebben de neiging om ofwel van intense hobby’s te houden, ofwel van helemaal niets. En ze hebben ook de neiging niet van verandering te houden als het gaat om hun alledaagse voorwerpen zoals een portemonnee, horloge, of riem. Er gaat heel wat denkwerk aan vooraf om een leuk kerstcadeau voor hem te vinden, laat ons je helpen wat druk weg te nemen door geweldige cadeaugidsen te geven. Van feestdagen tot verjaardagen tot jubilea, we hebben geweldige cadeaus voor de man in je leven. Of je vriend, zoon, neef, vader, of grootvader nu het type man is dat open is over het feit dat hij cadeaus wil, of iemand die doet alsof hij ze niet wil, maar ze eigenlijk toch graag wil hebben, wij kunnen je helpen.

5 Dingen om in gedachten te houden bij het kopen van een geschenk voor mannen
1. Wie hij voor je is
Het eerste wat je zult willen overwegen als je een cadeau voor een man koopt is wie hij voor je is. Hij is je vader, broer of zus, getrouwde metgezel of beste vriend voor hij een man is, en dat doet er toe. Je relatie staat hier centraal maak gebruik van de aanwijzingen die die je biedt.
2. Wat hij elke dag doet
Als hij voor het eerst opstaat, wat doet hij dan? Gaat hij een stukje hardlopen? Schuifelt naar het koffiezetapparaat? De kinderen wakker maken? Dit zijn allemaal goede dingen om in gedachten te houden als je wilt dat je geschenk voor hem een nuttig geschenk is. Stel je zijn dagelijkse routine voor en kijk hoe je geschenk daarin een rol kan spelen.
3. Wat zijn interesses zijn
Misschien houdt hij van de prototypische mannen dingen als sport, bier, en vissen. Dit zijn allemaal geweldige interesses om te hebben, maar het is belangrijk om na te gaan waar deze specifieke man van houdt. Misschien houdt hij van pakken of poëzie, misschien houdt hij meer van wijn.
Waar hij ook van houdt, denk er eens over na en kijk hoe je zijn passies kunt ondersteunen.
4. Wat zijn beroep is
Een advocaat met veel macht zal waarschijnlijk andere behoeften hebben dan een aannemer. Je wilt niet dat hij zich op een slechte manier onderscheidt van de massa. Zelfs kleine dingen zoals een pen kunnen aan de omgeving aangepast worden.
Een zwarte aluminium tactische pen zal het op een bouwplaats waarschijnlijk beter doen dan een gegraveerde vulpen en omgekeerd. Als hij een thuisblijvende vader is of een werkende kunstenaar, zullen zijn behoeften ook anders zijn.
5. Iedereen geeft hem een stropdas
Wie deze man ook is, hij heeft echt niet nog een stropdas nodig. Hij kreeg er een voor zijn verjaardag of Kerstmis of Vader Dag of zo.
Denk buiten de doos en ga voor iets persoonlijks, iets dat zijn interesses ondersteunt of een dierbare herinnering oproept die jullie samen delen.

Vind hier een stoer kerstpakket voor mannen.