ZIJook.nl
Image default
Bedrijven

Professionele printers voor een scherpe prijs

QR codes stammen uit de jaren 90, maar beginnen nu, in 2015, pas echt populair te worden onder de bevolking. De code is ontwikkeld met als doel om met speciale lezers wat informatie over producten op te slaan. Dit was erg weinig informatie en daarom was het niet nodig om met andere codes aan de slag te gaan. Zo is de QR code dus ontstaan. U kunt uw eigen QR code maken door op het internet eventjes rond te kijken. Dit is geheel gratis en zo ziet u gelijk waar zo’n code allemaal voor gebruikt kan worden. Zo zijn er tegenwoordig mensen die een QR code op hun visitekaartje laten afdrukken of makelaars die op hun borden een QR code plakken. Mensen kunnen zo met hun smartphone de code scannen om bijvoorbeeld te contactgegevens van die persoon in hun telefoon op te slaan, een telefoonnummer te bellen of naar een website te surfen. Een andere toepassing van de QR code die tegenwoordig erg belangrijk is, is het voorzien van enige informatie over een product in de winkel voor de klant.

QR codes worden dus op allerlei ondergronden gedrukt en voor veel verschillende toepassingen gebruikt. Wilt u zelf ook een QR code aanmaken? Kijk eens rond op internet en u heeft er gemakkelijk eentje! Deze code kunt u vervolgens ook geheel zelf printen op kaartjes, stickers of producten. Hiervoor moet u wel gebruik maken van een QR code printer.

Bent u op zoek naar een printer die u meer kan bieden dan het printen van codes in een hoge kwaliteit, dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een kabel printer. Deze printen kan op ongekende kwaliteit en veel verschillende ondergronden printen en is dus erg handig. De inktfles kan ook altijd vervangen worden, dus het printproces hoeft niet te stopen. Nooit meer een half printje dus!

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website