ZIJook.nl
Image default
Bedrijven

Je keukendeurtjes laten wrappen voor een geweldige uitstraling

Keuken laten wrappen

De keuken is een van de belangrijkste delen in een woning. Bent u uitgekeken op uw huidige keuken en wilt u weer een mooie en verse uitstraling geven aan de keuken? Dan is uw keuken laten wrappen dé oplossing voor u. Het wrappen wordt gedaan met interieurfolie die u zelf kunt uitkiezen. De keukendeurtjes wrappen met een nieuw en moderne folie zorgt voor de look, touch & feel van een nieuwe keuken. Het wrappen heeft nog veel meer voordelen:

  • Snel gedaan: het installeren van een nieuwe keuken kan vaak een aantal weken duren en met wrappen is dit binnen een dag gedaan.

  • Geen rommel: bij het plaatsen van een nieuwe keuken komt veel rommel en onrust kijken. Met wrappen heeft u daar geen last van.

  • Goedkoop: het is veel voordeliger dan het plaatsen van een nieuwe keuken en dit is vooral als het de huidige kleur is die u niet meer aanstaat. 

  • Makkelijk in de oude staat te krijgen: als u een huurwoning hebt, moet deze in de oude staat terug te brengen zijn. De wrapfolie is verwijderbaar en maakt deze optie heel geschikt voor huurwoningen.

  • Bestendig: de folie voor het wrappen wordt ook gebruikt op auto’s en is daarom bestendig tegen een stootje en alle soorten huishoudmiddelen. 

Procedure

Als eerste wordt er gekeken naar de keuken aan de hand van door u gestuurde fotos, een prijsindicatie gegeven en gekeken of deze u aanspreekt. Daarna is het mogelijk om geheel vrijblijvend een afspraak te maken om naar de mogelijkheden van de kleuren en materialen te kijken. Ook wordt de keuken gemeten, een definitieve offerte gemaakt en een datum geprikt voor de werkzaamheden. Dan is de vraag wat er wordt gewrapt. Dit zijn: alle voorkanten van deuren en lades, plinten, sierlijsten, geraamte en zij- en onderkanten van bovenkasten. In de prijs is inbegrepen: hoogwaardige kwaliteit materiaal folie, voorbehandeling van de keukendelen met een primer, montage van de wrap en (de) montage van de keukendelen. De folie wordt verwerkt met een naadloze techniek waarbij er geen snijrand of overlapping te zien is van de folie waardoor een netjes geheel ontstaat. Deze techniek kan worden genoemd als de naadloze ‘Move’ techniek en wordt gebruikt bij kastdelen en panelen die beschikken over een hoek van 90°. Naast de Move techniek bestaat ook de ‘Overlap’ techniek. Bij deze techniek wordt gewerkt met een vouwtechniek die perfect in de hoeken wordt geplaatst. Er is dus wel sprake van een overlapping, maar van het vooraanzicht is die niet te zien.