ZIJook.nl
Image default
Beauty en verzorging

Deodorants zonder aluminium

Tegenwoordig zijn veel mensen steeds bewuster bezig met hun voeding en gezondheid . We stoppen niet alles zomaar in onze mond, omdat dit  schadelijke gevolgen voor onze gezondheid kan hebben . U bent toch ook zuinig op uw lichaam?

Toch gebruiken veel mensen dagelijks verzorgingsproducten met chemische bestandsdelen. Crèmes, zeep, parfum en deodorant zitten vol met chemische en kunstmatige bestanddelen die de gezondheid, uit recent onderzoek gebleken, kunnen schaden. Het is namelijk zo dat we niet alleen via voeding stoffen ons lichaam binnen krijgen, maar ook via onze huid en luchtwegen. Het dagelijks blootgesteld worden aan deze chemische bestandsdelen in verzorgingsproducten kan daarom zeer schadelijk zijn voor het lichaam.

Op de website van Bioverzorgingsproducten.nl vindt u een groot assortiment aan verzorgingsproducten voor mannen en vrouwen. De producten zijn op een milieuvriendelijke manier geproduceerd en bevatten geen onnodige chemische of kunstmatige toevoegingen. Bioverzorgingsproducten.nl wil de mogelijkheden van verzorgingsproducten die op een natuurlijke basis zijn samengesteld meer onder de aandacht brengen en aantonen dat de kwaliteit van de producten van een hoge waarde is en tegen een betaalbare prijs.

Schadelijke gevolgen van aluminium

U vindt op de webshop een groot assortiment deodorants zonder aluminium. Het overgrote deel van de traditionele deodorants heeft namelijk aluminium als bestandsdeel. Aluminium is een zwaar metaal en het gebruik in deodorants wordt in verband gebracht met borstkanker. Ook parabenen, die vertegenwoordigd zijn in tal van verzorgingsproducten en cosmetica zoals deodorants  wordt in verhoogde mate gevonden in borstweefsel van borstkankerpatiënten. Kies voor een veilige en natuurlijke deodorants. Kies voor Bioverzorgingsproducten.nl!

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website