ZIJook.nl
Image default
Banen en opleidingen

Steeds meer mensen volgen een cursus keuren elektrisch gereedschap

De cursus keuren elektrisch gereedschap is enorm populair. Deze cursus wordt vooral gevolgd door mensen die in de praktijk met elektrische apparaten te maken hebben. Dit geldt voor de bouw, timmerbedrijven, schilders, klusbedrijven, garagehouders en nog veel meer branches. Overal waar met elektrische apparaten wordt gewerkt is het belangrijk deze op regelmatige basis te controleren. Alleen dan kan min of meer worden gegarandeerd dat de apparaten veilig zijn. De cursus keuren elektrisch gereedschap leert u hoe u zo’n keuring uitvoert en aan welke criteria een veilig apparaat moet voldoen. Hiervoor gelden namelijk vastgestelde normen die in de cursus aan de orde komen.

Maak kennis met de NEN norm voor veilige apparaten

Er zijn door de overheid vele zogenaamde NEN normen opgesteld. Ook voor het keuren van elektrisch gereedschap is er zo’n norm: de NEN 3140. Hierin staat vermeld aan welke eisen een elektrisch apparaat moet voldoen en hoe een keuring moet worden uitgevoerd. Tijdens de cursus keuren elektrisch gereedschap maakt u uitgebreid kennis met deze norm. Daarnaast doet u uiteraard ook veel praktijkervaring op. Tijdens de training worden apparaten gekeurd aan de hand van de NEN 3140 en leert u waar u precies op moet letten om zo’n keuring goed en betrouwbaar uit te voeren.

Schrijf u direct online in voor deze nuttige cursus

Onderschrijft u ook het belang van de cursus keuren elektrisch gereedschap? Dan kunt u zich direct online inschrijven voor een training bij u in de buurt. Omega Training & Inspectie verzorgt namelijk deze cursus op diverse plaatsen in het land. U kunt een overzicht van locaties en data vinden op hun website. De cursus duurt slechts één dag en is inclusief uitgebreide lunch. De kosten per deelnemer bedragen 199 euro exclusief BTW. Vanzelfsprekend staat de cursus onder leiding van een ervaren praktijkdocent die met veel enthousiasme zijn kennis overbrengt op de cursisten.

https://omegatraining.nl/