Zijook

De beste poorten voor de oprit

Als het gaat om poorten voor de oprit, wilt u het beste wat er beschikbaar is. Bovendien is het belangrijk dat poorten voor de oprit goed aansluiten bij uw wensen en bij de stijl van uw tuin en woning. Het is immers een bepalend element voor de uitstraling van uw woning. Poortland helpt u graag met het ontwerpen, maken en plaatsen van uw nieuwe tuinpoort. Wilt u meer weten? Lees dan verder voor meer informatie.

Poorten voor de oprit, afgestemd op uw wensen

Ieder huis en iedere tuin is uniek. Dat betekent ook dat het steeds weer een uitdaging is om de juiste tuinpoort te vinden, die precies bij u past. Hoe die perfecte poort eruit ziet, hangt onder andere af van uw smaak en van de technische eisen die u hier aan stelt.

Welk materiaal wil u gebruiken?

Een poort kan gemaakt worden van staal, aluminium of hout, of van combinaties van die materialen. Ieder materiaal heeft zijn eigen voordelen en – niet onbelangrijk – zijn eigen uitstraling. Staal en vooral aluminium zijn erg stevig, en geven een robuuste look. Hout heeft een meer klassieke en vriendelijke uitstraling, maar is wat gevoeliger voor slijtage door wind, kou en regen. Waar kiest u voor?

Technische functionaliteit van de poort

Poorten voor de oprit kunt u natuurlijk met de hand openen, maar het is wel zo handig om ze te automatiseren. Op die manier kunt u de poort van een afstand openen en sluiten – bijvoorbeeld vanuit de auto. Ook het installeren van een parlofoon of zelfs videocamera’s behoort tot de mogelijkheden.

Een poort op maat

Wilt u een nieuwe poort voor de oprit laten maken? De medewerkers van Poortland spreken graag met u door wat uw wensen en eisen zijn. Laat de poort realiseren die u voor ogen heeft en vraag om vrijblijvend advies.

https://www.poortland.be/