ZIJook.nl
Image default
Banen en opleidingen

Reken af met onrust en onzekerheid met een outplacementbureau

Bij twijfels over je carrière kan het inschakelen van een outplacementbureau de beste beslissing zijn die je neemt. Het zorgt voor onrust als je onzeker bent of je bij je huidige werk op de juiste plaats zit. Dit maakt dat je ’s ochtends met minder plezier op je werkplek verschijnt en kan verstrekkende gevolgen hebben. Op den duur werkt dit gevoel negeren niet meer en zit er maar één ding op: hulp inschakelen. Een traject van loopbaanbegeleiding helpt je met het nemen van de juiste stappen en zorgt dat de reden van je onrust en onzekerheid boven tafel komt.

Wat staat je bij loopbaanbegeleiding te wachten?

Wat kun je bij een traject van loopbaanbegeleiding verwachten? Aan de hand van gesprekken en testen worden meetbare doelen gesteld. Deze worden vervolgens opgenomen in het plan van aanpak, waarna je de doelen gaat bereiken. Dit alles ga je bovendien niet alleen aan, maar in samenwerking met een coach vanuit een outplacementbureau. Hij of zij weet de juiste vragen te stellen, zodat snel helder wordt wat je precies wilt en hoe je daar gaat komen. Dankzij het stellen van meetbare doelen zal je vaak al binnen enkele maanden resultaat hebben.

Carrièrepoort: een outplacementbureau dat persoonlijk en helder ondersteunt

Carrièrepoort is een outplacementbureau dat ondersteunt bij trajecten van loopbaanbegeleiding. Dankzij de diverse pakketten kan iedereen op de juiste wijze hulp geboden worden. Bovendien zijn er voldoende coaches, zodat een traject in het hele land kan worden gestart. Carrièrepoort is een jong en energiek bedrijf dat ondersteunt bij organisatie- en medewerkersontwikkeling. Dankzij de verschillende mogelijkheden kies jij alleen voor wat jij nodig hebt en is het bedrijf in staat flexibel met je mee te bewegen. Ben je benieuwd naar de diverse trajecten in loopbaanbegeleiding? Op de website staan deze uitgebreid beschreven en de gehanteerde tarieven helder vermeld. Maak werk van je twijfels en reken af met je onrust.