ZIJook.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat u uw bedrijfskleding al wassen door een professionele wasserij?

Als u een eigen bedrijf heeft, waarbij u of uw personeel gebruik maakt van een vaststaande bedrijfskleding, dan is een professionele wasserij een uitkomst. Door gebruik te maken van deze wasserij, bent u altijd zeker van professioneel gereinigde bedrijfskleding voor u en uw personeel. Als u uw kleding zelf wast, dan kost het u veel tijd om uw kleding net zo schoon te krijgen als bij een wasserij. Bovendien wast u hoogstwaarschijnlijk niet met professionele wasmiddelen en apparatuur waardoor uw kleding op den duur beschadigt raakt. Dit is natuurlijk erg zonde, maar door gebruik te maken van een wasserij is dit gelukkig gemakkelijk te voorkomen. Voor het wassen van uw persoonlijke kleding, kunt u terecht bij een wasserij voor particulieren.

Dankzij een wasserij voor uw bedrijfskleding gebruikt u uw tijd efficiënter

Naast dat uw kleding professioneel wordt gereinigd, waardoor deze langer mee gaat, kent het gebruik van een wasserij nog meer voordelen. Zo bespaart het u de nodige tijd, tijd die u normaal gesproken aan het wassen van uw kleding kwijt bent. Dit vindt een wasserij als Good-Clean zonde van uw tijd. Om u nog meer tijd te laten besparen kunt u bij deze wasserij ook gebruikmaken van een haal- en brengservice. Op deze manier kost het halen en brengen van de was u ook geen tijd meer. Uw tijd kunt u vervolgens besteden aan bijvoorbeeld uw bedrijfsvoering.

Maak een milieubewuste keuze

U kunt voor het laten wassen van uw kleding kiezen voor een milieubewuste bedrijfskleding wasserij. Wasserijen met het NETEX-Milieucertificaat reinigen uw was op een milieuvriendelijke wijze. Door op dit certificaat te letten bent u milieubewust bezig, terwijl uw bedrijfskleding op een professionele wijze wordt schoongemaakt. Bij Good-Clean kunt u bij het laten wassen van uw kleding gebruik maken van een On Demand service. Met deze service kunt u online aangeven welke kleding u gereinigd wenst te hebben en wanneer deze vuile kleding opgehaald mag worden. Nadat de kleding is gereinigd, wordt de schone was weer naar u teruggebracht.

https://goodclean.nl