ZIJook.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

3 aandachtspunten als u uw administratie gaat uitbesteden

U kunt de administratie uitbesteden aan een administratiekantoor. Dit bespaart u veel tijd en levert u diverse andere belangrijke voordelen op. Wel is het belangrijk dat u een goed administratiekantoor inschakelt. U wilt immers zeker zijn dat de administratie echt goed geregeld wordt, zodat u zich nergens zorgen meer over hoeft te maken. Waar let u dan op?

 

Besteed voldoende aandacht aan deze punten

Wilt u de administratie uitbesteden aan een administratiekantoor? Dan is het belangrijk om op enkele zaken te letten bij het kiezen van een administratiekantoor. Wij geven u graag 3 aandachtspunten om rekening mee te houden.

 

1. Werkt het administratiekantoor op afstand?

Steeds meer administratiekantoren werken volledig op afstand. Hier zijn dan ook uitstekende programma’s voor, zodat uw hele administratie in de cloud kan worden geregeld. Toch zijn er zeker ook nog administratiekantoren die niet op afstand werken. Bekijk goed in hoeverre het nodig is om het betreffende kantoor met regelmaat te bezoeken. Hoe vaker u een kantoor dient te bezoeken, hoe minder u overhoudt van de tijdsbesparing.

 

2. Kunt u de administratie uitbesteden zoals u het wilt?

Het is voor u belangrijk dat u de administratie kunt uitbesteden zoals u het wilt. Wellicht wilt u slechts een deel van de administratie uitbesteden en wilt u de omzetbelastingaangifte zelf doen, bijvoorbeeld. Dan moet dit uiteraard wel mogelijk zijn. Controleer goed of een administratiekantoor u de mogelijkheid biedt om de administratie uit te besteden zoals u het wilt.

 

3. Hoe liggen de tarieven van het administratiekantoor?

Vanzelfsprekend zijn de kosten ook belangrijk. Gaat u de administratie uitbesteden? Dan wilt u wel zeker zijn dat alles goed geregeld is, maar u wilt niet de hoofdprijs betalen. Dit hoeft ook niet, want er zijn voldoende administratiekantoren die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden. Het is daarom belangrijk om meerdere partijen met elkaar te vergelijken op het vlak van service in combinatie met de tarieven die worden gehanteerd.

 

Kies een administratiekantoor dat bij u en uw wensen past

Het is belangrijk dat u zorgvuldig een administratiekantoor uitkiest, dat past bij u en uw wensen. Overweeg bijvoorbeeld Valk Administratie. De medewerkers van dit kantoor hebben een heldere kijk op alle financieel-administratieve en fiscale gebieden en regelen graag de financiële, administratieve en personele zaken voor u.

https://valkadministraties.nl/