ZIJook.nl
Image default
Banen en opleidingen

Cursus persoonlijke ontwikkeling: leer oplossingsgericht communiceren

Ervaar je op de werkvloer en in je privéleven communicatieproblemen en wil je leren oplossingsgerichter te communiceren, dan kan een cursus persoonlijke ontwikkeling via How Company je helpen. How Company biedt een assortiment aan open programma’s waarin je leert naar jezelf te kijken en ontdekt hoe jouw handelen effect heeft op anderen. Communicatie speelt daarbij een belangrijke rol. Je werkt niet alleen aan de communicatie naar anderen toe maar ook aan de dialoog met jezelf. Door in gesprek te gaan met jezelf kun je sneller patronen doorbreken die wellicht in de weg staan van jouw persoonlijke groei. Naast behulpzame inzichten doe je bovendien skills op die je direct in het dagelijkse leven kunt toepassen. Zo blijf je juist ook na afloop van een cursus persoonlijke ontwikkeling groeien op persoonlijk vlak.

De open programma’s van How Company

Via How Company kun je diverse trainingen volgen die toegespitst zijn op persoonlijke ontwikkeling en communicatie, waarbij je niet alleen inzichten vergaart maar ook vaardigheden leert die jij kunt inzetten om meer te bereiken met minder moeite. De cursus Communication for Excellence bijvoorbeeld stimuleert onder meer jouw vermogen oplossingsgerichter te communiceren, beter te presteren en minder druk te ervaren vanuit een omgeving die veel van je vraagt. Ben je benieuwd naar de cursus persoonlijke ontwikkeling van How Company, dan vind je op de website van dit trainingsbureau veel aanvullende informatie over de diverse programma’s.

Persoonlijke coaching bij How Company

Naast een cursus persoonlijke ontwikkeling kun je bij How Company terecht voor persoonlijke coaching. Ook met persoonlijke coaching leer je naar jezelf te kijken. Daarbij ga je op zoek naar wat jij belangrijk vindt en waar jouw uitdagingen liggen. Soms raak je het zicht hierop kwijt in een veeleisende samenleving waar er van alles moet en de verwachtingen hoog liggen. Via persoonlijke coaching leer je vorm te geven aan jouw leven zoals jij dat wilt waardoor je minder stress kunt gaan ervaren.