ZIJook.nl
Image default
Zakelijk

Een koffer op maat laten maken voor uw medewerkers

U kunt een koffer op maat laten maken voor medewerkers die dagelijks voor uw bedrijf op pad zijn met materialen, monsters of gereedschappen. Het is dan vaak van belang dat deze spullen goed en overzichtelijk worden opgeborgen. Dit bereikt u door te kiezen voor een kunststof koffer op maat. Deze koffer kan worden gemaakt in door u gewenste maten maar u kunt natuurlijk ook gebruik maken van een standaard koffer en daze laten voorzien van een handige indeling. Zo kan er vaak ook meer meegenomen worden dan wanneer spullen ‘los’ in de koffer worden gedeponeerd. Dit is dus in meerdere opzichten efficiënt.

Een koffer moet stevig zijn en lang meegaan

Koffers hebben vaak veel te verduren. Dit geldt niet alleen voor de kunststof koffers die u meeneemt op vakantie maar ook voor koffers op maat die u gebruikt voor uw werk. Een koffer gaat soms dagelijks mee naar klanten of andere zakenrelaties en dan moet die natuurlijk wel stevig genoeg zijn om al dat gesleep en wellicht tientallen keren open en dicht doen per dag te verdragen. Daarom kiezen bedrijven steeds vaker voor koffers die speciaal voor hen op maat worden ontworpen, van gerenommeerde merken zoals WAG of Pelicase. U kunt er op vertrouwen dat u dan koffers heeft die duurzaam zijn en dus ook bij intensief gebruik lang mee gaan.

Bestel nu fraaie koffers voor een aantrekkelijke prijs

U kunt bij Dankers Cases koffers op maat bestellen tegen een zeer scherpe prijs. En dat niet alleen, u kunt deze mooie kunststof koffers ook nog eens laten voorzien van uw bedrijfsnaam of uw logo. Ideaal als u klanten bezoekt en een betrouwbare indruk wilt maken. U kunt direct online een bestelling doen, maar u kunt natuurlijk ook eerst een vrijblijvende offerte opvragen, bijvoorbeeld als u meerdere exemplaren nodig heeft voor uw medewerkers. Het bedrijf denkt graag met u mee voor een koffer die aan al uw wensen en eisen voldoet.