ZIJook.nl
Image default
Adverteren

Transparante enveloppen

Bent u op zoek naar een originele manier om uw producten of documenten te versturen? U kunt kaarten, brieven en andere documenten in transparante enveloppen naar de ontvangers sturen. Zo verrast u een ontvanger op twee manier, enerzijds door hem of haar een kaartje te sturen, anderzijds door een transparante envelop te gebruiken. Transparante enveloppen worden in verschillende kleuren en formaten aangeboden, zodat u altijd een envelop vindt die aansluit bij het document wat u wenst te versturen. Kies bijvoorbeeld voor een witte transparante envelop, of kies voor een gekleurd model! Aan welk type transparante envelop geeft u de voorkeur?

Transparante envelop: een originele manier van versturen

Het voornaamste voordeel aan een transparante envelop ten opzichte van een standaardenvelop, is dat de ontvanger direct ziet wat u verstuurt. Doordat een transparante envelop enigszins doorschijnend is, ziet de ontvanger direct wat u hem of haar stuurt. Hoe leuk is het om alvast een glimp van een leuke verjaardagskaart op te vangen, door de transparante envelop?

Er zitten echter ook een aantal gevaren aan het versturen van producten of documenten met transparante enveloppen. De postbode, de medewerkers van het sorteercentrum en wellicht ook anderen zullen de inhoud van uw envelop enigszins kunnen zien. Wanneer belangrijke documenten of documenten die eigenlijk geheim zouden moeten blijven, in verkeerde handen terechtkomen kan dit nare gevolgen hebben. Dit geldt vanzelfsprekend ook wanneer u producten met een hoge waarde in een transparante envelop verstuurt.

Verschillende soorten transparante enveloppen

Transparante enveloppen worden in verschillende modellen aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan een standaardformaat envelop met een witte kleur, of kies voor transparante enveloppen met een vrolijkere kleur. Zeker rond de feestdagen kan het een leuke toevoeging aan een kaart zijn, als u kiest voor een rode of groene doorschijnende envelop. Een rode of groene envelop sluit immers naadloos aan bij de kleur van kerst!

Naast de verschillende formaten en kleuren transparante enveloppen, heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor transparante envelop met of zonder striplock. Een striplock zorgt er doorgaans voor dat een envelop beter gedicht kan worden, evenals dat u enveloppen niet hoeft te likken voordat u deze verstuurt.

Transparante enveloppen bestellen

Over het algemeen worden transparante enveloppen niet bij een plaatselijke boekwinkel of supermarkt verkocht. Wel kunt u transparante enveloppen bestellen in een van de vele online webwinkels met kantoorartikelen. Het voordeel aan het online bestellen van transparante enveloppen, is dat u een ruimere keuze heeft en dat de enveloppen vaak al de volgende werkdag bij u thuis worden afgeleverd.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website