ZIJook.nl
Image default
Aanbiedingen

Een sfeervolle woonkamer met houten vloeren uit de vloerenwinkel

Wilt u meer sfeer in uw woonkamer, overweeg dan om houten vloeren te leggen. Met hout in het interieur zorgt u voor betere geluidsdemping en bovendien is een vloer van hout erg stijlvol. U kunt een vloer uit de vloerenwinkel combineren met iedere woonstijl. Of u nu van een modern interieur houdt of meer van een klassieke stijl. Er zijn honderden combinaties te maken. U kunt een keuze maken uit verschillende houtsoorten maar ook uit diverse bewerkingen van het hout. Op deze manier kunt u uw houten vloer precies zo laten maken als u voor ogen heeft.

De voordelen van een vloer van hout

Houten vloeren hebben een aantal praktische voordelen. Het belangrijkste is dat de vloer zeer duurzaam is. Als u een vloer vandaag laat plaatsen dan heeft u daar soms wel tientallen jaren plezier van. De levensduur van houten vloeren hangt natuurlijk af van hoe intensief de vloer gebruikt wordt en hoe het onderhoud wordt uitgevoerd. Maar als u hier een beetje aandacht aan besteedt dan kunt u vele jaren van uw vloer genieten. Het schoonmaken is erg eenvoudig, u kunt dit met de stofzuiger doen maar ook met een huisbezem. Nat reinigen doet u met een sopje met een mild schoonmaakmiddel. In een vloerenwinkel kunt u hierover advies krijgen.

Het beste adres voor uw nieuwe vloer

Als u een nieuwe vloer wilt laten plaatsen en u gaat voor topkwaliteit, breng dan eens een bezoek aan vloerenwinkel Van der Heijden Vloeren. Hier vindt u uitsluitend A-kwaliteit vloeren, zowel parket als laminaat, laminaatparket en massief hout. Uw vloer kan desgewenst worden bewerkt met lak, olie of een white wash. Daarnaast kan de vloer in verschillende patronen worden gelegd, zodat uw vloer precies wordt zoals u deze voor ogen heeft. U kunt ook op de website kijken voor een eerste impressie, of online een offerte aanvragen. Uw vloer wordt gelegd door ervaren vakmensen. Ook voor onderhoud kunt u bij Van der Heijden Vloeren terecht.