ZIJook.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vakkundige ondersteuning bij zaakgericht werken

Wens je hulp bij het invoeren van zaakgericht werken en het optimaliseren van bedrijfsinformatie binnen jouw organisatie? Dan kan Doxis je van dienst zijn. Doxis bestaat al ruim 100 jaar en werkt op landelijke schaal als netwerk- en kennisorganisatie. Bij deze organisatie werken professionals die veel kennis hebben met het aanbrengen van structuur en orde in bedrijfsinformatie die ligt opgeslagen in specifieke werkprocessen. Door verbeteringen aan te brengen in deze werkprocessen, kan van de betreffende informatie vervolgens optimaal gebruik worden gemaakt. Doxis biedt naast ondersteuning aan ondernemingen ook veel hulp aan overheidsinstanties op gemeentelijk, provinciaal en landelijk niveau.

Een plan op maat

Waar het zaakgericht werken betreft binnen overheidsinstanties, kun je bij Doxis terecht voor een plan op maat. Jouw wensen en gezette doelstellingen dienen hierbij als uitgangspunt en het veranderproces binnen jouw organisatie staat centraal. Er is daarbij veel aandacht voor de eventuele vragen van jouw medewerkers omdat het belangrijk is dat er geen onduidelijkheden blijven bestaan over het nieuwe zaakgericht werken. Vragen kunnen dan ook direct gesteld worden wanneer ze zich voordoen. Op die manier weet iedereen meteen waar hij of zij aan toe is. Van de professionals van Doxis kun je verder een praktische aanpak verwachten die aansluit bij de knelpunten binnen jouw organisatie. Loopt bijvoorbeeld het postproces niet zoals het hoort? Dan zal dat het startpunt vormen.

Wat mag je aan resultaten verwachten?

Door de hulp van Doxis in te schakelen bij het invoeren van zaakgericht werken binnen overheidsorganisaties kun je rekenen op een aanpak waarbij de doelen van jouw organisatie centraal staan. Zaakgericht werken wordt hierbij ingezet als ondersteuning van de processen die deze doelen moeten bewerkstelligen. Jouw medewerkers zullen effectief en adequaat werken met de processystemen. Daarbij is er bij Doxis oog voor het inpassen van de specifieke systemen en oplossingen en goed te laten functioneren binnen de bredere informatiearchitectuur van jouw organisatie.

https://doxis.nl