ZIJook.nl
Image default
Bedrijven

Goud inkopen en taxeren

Goud inkopen is iets dat u alleen door een betrouwbare en eerlijke partij kunt laten doen. Voor goud inkoop in Den Haag is er dan ook maar één adres: Insulinde Postzegel- en Munthandel op de Laan van Meerdervoort. Deze erkende handelaar is al sinds 1927 actief en koopt alle edelmetalen in, zowel in kleine als in grote partijen. Hier bent u dan ook aan het goede adres met al uw gouden kostbaarheden. Hoe werkt dat precies? Dat leest u hier.

Goud inkopen: een betrouwbare partner

Heeft u kostbaarheden zoals gouden munten of juwelen, waar u eigenlijk niet meer veel waarde aan hecht? Dan kunt u overwegen om uw kostbaarheden van de hand te doen. Het is belangrijk dat u dat doet bij een plek waar u vertrouwen in heeft.

Goud inkoop in Den Haag en omstreken

Oude gouden munten of ringen kunnen veel geld waard zijn. Maar hoeveel precies? Dat weet alleen de expert. Dat hangt onder andere af van de goudkoers, maar ook van de kwaliteit van het object. Bij het goud inkopen wordt dan ook altijd eerst een taxatie gemaakt. Dat kan in de winkel of bij u thuis. Nadat de waarde van de objecten is vastgesteld, wordt u geheel vrijblijvend een bod gedaan om het goud van u over te nemen. U zit dus nergens aan vast, en krijgt rustig de tijd om te bedenken wat u wilt doen.

In zee met een betrouwbare inkoper

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf die gespecialiseerd is in goud inkoop in Den Haag? Dan bent u bij Insulinde Postzegel- en Munthandel aan het juiste adres. Omdat u voor het bepalen van de waarde én het bod uiteindelijk afhankelijk bent van de expert, wilt u er zeker van zijn dat u zaken doet met iemand die u kunt vertrouwen. Insulinde Postzegel- en Munthandel heeft al meer dan 90 jaar een goede naam op het gebied van goud inkoop in Den Haag. Hier bent u dan ook zeker aan het juiste adres als u uw kostbare metalen wilt omruilen voor hun geldwaarde.