ZIJook.nl
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van IT outsourcing

Bedrijven zijn vandaag de dag op zoek naar IT die gewoon altijd werkt. Veilig, zonder haperingen en betrouwbaar als het gaat om dataopslag. Wij als full service IT partner zorgen ervoor dat bedrijven kunnen vertrouwen op zorgeloos IT beheer. 

Het uitbesteden van je complete IT omgeving, oftewel IT outsourcing, wordt steeds vaker gedaan. Dat komt omdat bedrijven, groot en klein, er direct de voordelen van ervaren en zich kunnen focussen op de eigen business. IT is daarbij ondersteunend en moet gewoon 100% goed werken. Van PC’s, laptops tot IT tools voor mobiel werken. Onderweg toegang hebben tot al je contacten, online bestanden kunnen delen en werken op praktische mobiele devices. Dan moet je kunnen vertrouwen op een veilige IT omgeving die in handen ligt van een betrouwbare IT partner. 

Think4 verzorgt alles achter de schermen om IT te laten werken. Met onze service voor IT outsourcing heb je zelfs geen eigen IT mensen meer nodig, want die hebben wij voor je. En ook als je wél een eigen IT afdeling hebt, kunnen onze specialisten altijd ondersteuning bieden.  

Als IT partner zijn wij goed op de hoogte van de organisatie van onze klanten. Wij weten wat er speelt op IT gebied, met welke programma’s er gewerkt wordt en waar de pijnpunten zitten en wat goede oplossingen

zijn. Een veilige IT omgeving is de basis van alles. Betrouwbare systemen, een perfecte internetverbinding en goed werkende hardware als laptops en printers helpen daarbij. Think4 kan het totale plaatje voor elke IT omgeving inrichten en beheren. Dat doen we meestal op afstand, maar als het nodig is werken wij ook op locatie bij onze klanten. 

Het is maar net waar je als bedrijf voor kiest: een deel van je IT zelf doen of IT volledig outsourcen. Hierbij bieden wij IT professionals die bereikbaar zijn alsof het eigen medewerkers zijn. Vragen bij programma’s, emailaccounts beheren of hulp bij het instellen van pc’s en laptops. Alles kan IT partner Think4 voor je regelen. 

Een voordeel van het outsourcen van IT is dus dat je geen eigen IT mensen in dienst hoeft te hebben. IT ondersteuning alleen wanneer het nodig is, daar heb je bij Think4 een contract lopen. We staan altijd voor je klaar en kunnen op afstand met je meekijken door in te loggen op jouw pc als je daar toestemming voor geeft. Zo kunnen wij flexibel IT ondersteuning verlenen. Jouw IT omgeving wordt continu beheerd en bewaakt, updates draaien op de achtergrond en dat alles voor een vast bedrag per maand. 

Zekerheid en continuïteit, dat geeft je een gerust gevoel. Met de online backup dienst van Think4 hoef je zelf nooit meer een backup draaien, want dat regelen wij automatisch voor je zonder dat je er ook maar iets van merkt. Ook kun je eenvoudig rapportages inzien en informatie terughalen. 

Ook adviseren wij onze klanten slimme IT voor makkelijker online communiceren met Office 365 Business. Binnen Office 365 zit gratis Microsoft Teams waarmee je makkelijk kan videobellen met je team, online bestanden delen en chatten in plaats van mailen. Office 365 is verkrijgbaar in verschillende pakketten voor een vaste prijs per maand. Think4 denkt mee met ondernemers die hun IT omgeving willen verbeteren of hun IT volledig willen outsourcen. 

 

https://www.think4.nl/