ZIJook.nl
Image default
Bedrijven

Risk management

De meeste bedrijven kunnen natuurlijk niet zonder personeel in dienst. Maar als je personeel in dienst hebt betekent dit ook dat je een bepaalt risico loopt. Als werkgever wil je natuurlijk niet opgelicht worden door je eigen personeel. Gelukkig kan je gebruik maken van onze ervaring op het gebied van personeel. Met Risk management kunnen we uitsluiten waar de risico situaties binnen je bedrijf voordoen. Wat zijn bijvoorbeeld de zwakke plekken binnen je bedrijf? Hoe groot is het risico dat er straks bij jouw fraude gepleegd wordt? Maar nog belangrijker hoe kan je fraude proberen te voorkomen? Met risk management proberen we het riisco op fraude zo klein mogelijk te houden. We helpen je graag om maatregelen tegen je eigen personeel te nemen. Zo kunnen we helpen voorkomen dat je personeel nog langer een risico is.

Goede screening kan helpen om verkeerd personeel in dienst te nemen

Met risk management kijken we niet alleen naar de huidige situatie, maar ook naar de toekomst. Elke keer als je nieuw personeel in dienst neemt loop je het risico om de verkeerde te treffen. Natuurlijk wil je liever niet dat je bedrijf te maken gaat krijgen met fraude en diefstal. Naast de onkosten zorgt dit voor een hoop gedoe en gezeur. Met pre-employment screening helpen we graag om duidelijk te krijgen wie er bij je in dienst komt. We zorgen ervoor dat je alleen maar personeel in dienst krijgt zonder slechte voorgeschiedenis. Helaas blijft er namelijk altijd een risico voor herhaling als iemand een negatief verleden heeft. Dankzij onze screening neem je alleen nog maar betrouwbaar personeel in dienst.   

We helpen je graag met een screening

Ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor een pre-employment screening? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je graag met een professionele screening. Samen zorgen we ervoor dat je antwoord krijgt op de meest gestelde vragen. We doen graag een uitgebreid onderzoek dat verder gaat dan alleen een strafblad controleren. Schakel ons direct in voor een uitgebreid onderzoek. We zorgen ervoor dat je eindelijk de antwoorden krijgt waar je naar op zoek was.