ZIJook.nl
Image default
Aanbiedingen

Activiteiten voor in het weekend

Wil jij graag iets leuks beleven in het weekend, bijvoorbeeld met jullie vriendengroep? Dan zijn de activiteiten van Bubbelbal ideaal geschikt. Afhankelijk van het aantal personen is er een ruime keuze aan activiteiten en spellen die je kunt boeken. Spreek af waar jullie de meeste zin aan hebben of verras de anderen met een onvergetelijke dag. Er is van alles mogelijk, lees snel verder om de arrangementen van Bubbelbal.nl te ontdekken.

 

E-chopper rijden

Wil je graag een ontspannen uitje maar weet niet precies wat jullie kunnen doen? Ga dan samen e-chopper rijden. Het leukste is om een nieuwe stad te kiezen die jullie allemaal nog niet kennen, zodat het voor iedereen een unieke beleving is.

 

Bubbelbal

De kans is groot dat een deel van jullie nog nooit een potje bubbelbal hebben gespeeld. Zoals de naam al doet denken wordt het op een andere manier gespeeld dan een gewoon voetbalwedstrijdje. Je bent tijdens het spel namelijk de hele tijd in een grote bubbel gevangen waar alleen je benen uitsteken zodat je kunt lopen. De bubbel beschermt je als te valt en weert de stoten zoveel mogelijk af. Het is ook bijna niet op een hand af te tellen hoe vaak te valt en je dubbel ligt van het lachen.

 

Strombaan

Is jouw vriendengroep sportief en competitief? Boek dan een stormbaan om jullie uithoudingsvermogen, snelheid en teamspirit te testen. Het snelste team is uiteraard de winnaar en ontvangt een mooie prijs. Gaan jullie de strijd met elkaar aan en durven jullie de stormbaan aan?

 

Ga voor een arrangementenpakket

Kun je maar niet kiezen tussen alle activiteiten? Boek dan een handig combipakket met diverse spellen. Net als bij de overige activiteiten profiteer je hier ook van een uitstekende service. Elke activiteit of arrangement die je boekt kan op de door jouw gewenste locatie worden georganiseerd en wordt begeleid door een van de medewerkers. Daarnaast hoef je zelf niks op en af te bouwen, want dit wordt ook voor je geregeld. Tussen de activiteit(en) is er tijd voor een korte pauze om wat energie bij te tanken.

 

 

https://www.bubbelbal.nl/