ZIJook.nl
Image default
Zorg

Iedere immigrant goed verzekerd voor zorgkosten bij HollandZorg

Iedere arbeidsmigrant die voor werk tijdelijk naar Nederland komt, wil goed verzekerd zijn voor zorgkosten. HollandZorg biedt onbegrensde zekerheid voor als u ziek wordt en naar de huisarts of naar het ziekenhuis moet, als u medicijnen nodig heeft of naar de tandarts moet. Wij zijn gespecialiseerd in zorgpolissen op maat voor immigranten. Dit uit zich in een hoogstaande service, een dienstverlening in meerdere talen en ruime vergoedingen voor zorgkosten.

Eenvoudig een zorgverzekering voor seizoenskrachten afsluiten

HollandZorg maakt het als zelfstandige zorgverzekeraar werkgevers en uitzendbureaus gemakkelijk om een zorgverzekering immigrant voor hun buitenlandse seizoenkrachten af te sluiten. Een speciaal werkgeversportaal geeft altijd een actueel inzicht in de polisadministratie van de flexmigranten. Hier kunnen ook snel buitenlandse medewerkers worden aan- en afgemeld. HollandZorg heeft bovendien een gratis vertaal-app, die communiceren een stuk eenvoudiger maakt.

Noodzakelijke medische zorg vergoed op vertoon van een Europese zorgkaart

Als u een basiszorgverzekering afsluit bij HollandZorg, krijgt u automatisch een Europese zorgkaart in de vorm van een European Health Insurance Card. Met deze gezondheidskaart heeft u recht op noodzakelijke medische zorg tijdens het tijdelijke verblijf in Nederland. De EHIC-pas is persoonsgebonden en geldig in de landen van de Europese Unie, Zwitserland en de EER-landen Noorwegen, Liechtenstein en IJsland. U kunt gebruikmaken van een speciale zorg-app van HollandZorg om zorgkosten te declareren.

Heeft u als verzekerde of als werkgever vragen over de zorgverzekeringen van HollandZorg? Wilt u meer informatie over zorgtoeslag voor Polen?  Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch te bereiken via +31(0)570 687 123. U kunt ook mailen of gebruikmaken van het contactformulier op onze website hollandzorg.com.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website