ZIJook.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Houdt uw pand in topconditie met de meerjarenonderhoudsplanning

Wanneer u een bedrijfspand heeft, is het natuurlijk heel belangrijk dat dit pand in topconditie blijft. Als er namelijk gebreken aan het pand ontstaan, is dit niet alleen gevaarlijk, maar ook maakt dit niet echt een goede indruk op (potentiële) klanten en zakenrelaties. Met een goede meerjarenonderhoudsplanning zorgt u ervoor dat u en uw medewerkers veilig in uw pand kunnen blijven werken en dat uw pand er spic en span uit blijft zien. Keurhuis Nederland helpt u graag met het opstellen van zo’n planning. Zij weten precies waar u op moet letten bij het opstellen van een planning en welke werkzaamheden u niet moet vergeten in te plannen.

Zekerheid, nu en in de toekomst

Waar Keurhuis Nederland zich op focust, is het uitvoeren van de allerbeste inspecties in uw pand op verschillende vlakken. Zo weet u exact wat de huidige bouwkundige staat is en wat u in de toekomst kunt verwachten. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een eenvoudig pand met één gebouw, of een complex gebouw met verschillende vleugels en bijgebouwen. Met een meerjarenonderhoudsplanning heeft u voor de komende 10 tot 25 jaar een richtlijn. Een goede planning voor zo’n lange periode wordt iedere vier jaar bijgesteld en wordt er ook bekeken of de bijbehorende begroting nog klopt. Zo kunt u nog jarenlang zorgeloos gebruikmaken van uw pand, of u dit nu gekocht of gehuurd heeft.

Ook begeleiding na het opstellen van de meerjarenonderhoudsplanning

Wanneer er een planning voor meerdere jaren is opgesteld, zal u wellicht opvallen dat er veel moeilijke technische termen in staan. Daarom ontvangt u na het opstellen van de planning een goede begeleiding. U krijgt eerlijk en betrouwbaar advies. Zo laten de specialisten het u weten wanneer het echt nodig is om onderhoud te plegen. Dan komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

https://www.keurhuisnederland.nl/