ZIJook.nl
Image default
Bedrijven

Kies uit allerlei soorten cupcake vormpjes

Bij Daily Style vind je cupcake vormpjes in allerlei vormen en maten. Waarom zou je daarnaar op zoek zijn, vraag je je misschien af? Nou, iedereen houdt wel eens een feestje en dan wil je natuurlijk de grootste indruk maken. Hoe doe je dat beter dan door bijpassende cupcake vormpjes te gebruiken? Bij Daily Style vind je ook alle andere decoratie dat je nodig hebt voor je feestje in het bijpassende thema. Stel je helpt de bruiloft van je vriendin te organiseren en je wilt haar verrassen met de meest toffe versieringen. Je kiest dan bijvoorbeeld voor een chic thema met cupcakes in zilveren en roze vormpjes, dezelfde kleuren als de taart dat het bruidspaar heeft uitgekozen. En wat dacht je van zilveren strikken om alle stoelen en ballonnen en slingers met roze hartjes en zilveren details? Alles kan bij Daily Style!

Babyshower versiering voor het perfecte feestje

Naast cupcake vormpjes vind je bij Daily Style ook versieringen voor andere soorten feestjes. Denk bijvoorbeeld aan babyshower versiering. Babyshowers zijn een van de leukste feestjes die er gegeven worden en je kan helemaal losgaan op de versieringen! Allereerst kies je natuurlijk een thema of een kleur. Wordt het een jongetje? Dan zal babyblauw en zilver altijd een keuze zijn dat in de smaak zal vallen. Stoer en chic tegelijk. Babyshower versiering bestaat onder andere uit ballonnen, slingers, bedankjes (bedankt stickers bijvoorbeeld), cupcake vormpjes en wegwerpservies. Dit kan allemaal in het blauwe en zilveren thema! Neem gauw een kijkje bij Daily Style voor jouw babyshower versiering.

Wat ook kan…

Als je feestje geen babyshower of bruiloft is, zijn er nog genoeg andere opties bij Daily Style om je feestje helemaal aan te kleden. Als je bijvoorbeeld een barbecue in het park houdt, is het een top idee om voor weggooi servies met een vrolijk thema te kiezen. Je bedenkt het maar en je kan het bij Daily Style krijgen. Van paarse tot zwarte wegwerpserviezen. Wat betreft wegwerpbestek kan je bijvoorbeeld ook voor houten vorkjes voor de taart kiezen. Zo hoef je je niet schuldig te voelen voor al dat gebruikte plastic. Kortom, met Daily Style maak je er altijd een mooi feest van!