Zijook

Een administratiekantoor voor het mkb

Aangezien het midden- en kleinbedrijf een bedrijfssector is met een zeer specifieke regelgeving, is het verstandig om uw boekhouding te laten regelen door een administratiekantoor in de buurt van Rotterdam, gespecialiseerd in mkb. Profiteer van de verschillende administratieve diensten die worden aangeboden en zorg ervoor dat u uw zaken altijd op orde heeft. Meer informatie? Lees dan verder.

Wat zijn de voordelen?

Mkb-bedrijven zijn per definitie bedrijven met minder dan 250 werknemers. Dit doet echter niets af aan de enorme hoeveelheid aan administratieve rompslomp waar deze ondernemers dagelijks mee te maken krijgen. Het is enorm belangrijk om altijd op de hoogte te blijven van de wisselende wet- en regelgeving en dit kan al gauw een dagtaak worden. Daarom is het verstandig om hiervoor een administratiekantoor gespecialiseerd in mkb in te huren. Weerts Bedrijfsadministraties B.V. is zo’n kantoor. Zij zijn experts op het gebied van kleinschalige handels-, productie- en dienstverlenende bedrijven en weten precies hoe ze uw administratie tot in de puntjes kunnen regelen.

Wat kunt u verwachten?

Wanneer u besluit dit administratiekantoor voor uw mkb-bedrijf in te huren, zijn er een aantal diensten waar u uit kunt kiezen:

  • Het regelen van de aangifte voor de omzetbelasting bij de Belastingdienst.
  • Het opstellen van een financieel eindverslag in de vorm van een jaarrekening.
  • Het regelen van alle aspecten van de salarisadministratie.
  • Het bijhouden van de gehele boekhouding, van begin tot eind.

Bovenop deze diensten staat Weerts Bedrijfsadministraties B.V., gevestigd in Krimpen aan de IJssel, nabij Rotterdam, ook nog voor u klaar om alle vragen met betrekking tot het mkb voor u te beantwoorden. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u meer wilt weten over arbeidsrechtelijke kwesties of juist benieuwd bent naar de nieuwste wijzigingen in de relevante wet- en regelgeving. Twijfel in dat geval niet en neem gerust contact op met het kantoor.

https://www.weerts.nu/