ZIJook.nl
Image default
Zakelijk

Koel/ vries opslag en vervoer

Bij het runnen van een bedrijf in de voedingsindustrie komt veel logistiek kijken. Wat voor voedingsmiddelen u ook produceert of gebruikt, ze moeten ergens vandaan komen en goed opgeslagen worden tot ze uiteindelijk bij de klant terecht komen. Voor dit logistieke proces bent u op zoek naar een betrouwbare partner. Het liefst wilt u een bedrijf vinden dat een totaalpakket aan diensten op maat biedt. Iemand die niet alleen uw producten opslaat, maar ook de distributie ervan op zich neemt. Hiervoor kunt u rekenen op de service van Frigo Group. 

Specialist in vries opslag en vervoer

Frigo Group is al jarenlang de specialist in de koel- en vries opslag van verschillende soorten voedingswaren. We beschikken over twee grote vrieshuizen waarin voedingsmiddelen verdeeld in diverse groepen opgeslagen worden. Zo wordt ervoor gezorgd dat uw producten altijd opgeslagen liggen onder de juiste omstandigheden, met de juiste temperatuur. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw producten hun optimale kwaliteit behouden. 

Kwaliteitscontrole

Alle medewerkers van Frigo Group zijn ervoor opgeleid om te werken met voedingsmiddelen en gebruiken altijd de grootste zorgvuldigheid. We werken volgens procedures en maken gebruik van ons eigen kwaliteitsmanagement systeem, zodat we de kwaliteit van uw producten streng in de gaten kunnen houden. De temperatuur in onze vrieshuizen is constant en wordt continu geregistreerd.

Gekoeld transport

Frigo Group regelt naast de vries opslag van uw producten ook het gekoeld transport ervan. Hiervoor gebruiken wij onze eigen vrachtwagens en chauffeurs. Zij zorgen er samen met de rest van ons team voor dat uw producten zorgvuldig in- en uitgeladen worden. De koude keten wordt hierbij niet doorbroken, zodat de kwaliteit van uw producten gewaarborgd is. Wilt u weten wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Maak dan gerust uw wensen aan ons kenbaar, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website