ZIJook.nl
Image default
Woning en Tuin

Maak je eigen muurteksten

Muurteksten behoren tot de top 5 interieurtrends van dit moment. Steeds meer mensen kiezen voor de kracht van muurteksten in huis. Echter, dit betekent ook dat we in steeds meer woningen dezelfde teksten tegenkomen. Ben jij iemand die juist houdt van unieke details in huis? Dan kun je er ook voor kiezen je eigen muurteksten te maken. Dit doe je heel eenvoudig bij Stickerparadijs.

Trendy muurteksten

Muurteksten zelf zijn een trend, maar onder de muurteksten zelf zijn natuurlijk ook weer trends te ontdekken. Muurteksten die op dit moment bijvoorbeeld heel populair zijn, zijn teksten als ‘Home is where the heart is’, ‘Home Sweet Home’ en ‘In dit huis hebben we plezier, maken we fouten, zeggen we sorry, worden we soms boos, vergeven we, geven we knuffels en hebben we lief’. Deze muurteksten zijn stuk voor stuk prachtig, maar natuurlijk niet uniek. Bij Stickerparadijs heb je de keuze uit unieke muurteksten en gewoon mooie muurteksten. Als jij je helemaal kunt vinden in een prachtige muurtekst uit ons assortiment, dan kun je hier natuurlijk direct van gaan genieten. Als jij je net niet kunt vinden in de muurteksten uit ons assortiment, dan kun je een muurtekst op maat laten maken.

Een eigen muurtekst laten maken

Als jij in huis wilt genieten van een mooie muurtekst, dan kun je bij Stickerparadijs een muurtekst laten maken die bij je past. Je kunt hierin helemaal je eigen gang gaan. Er valt natuurlijk te denken aan voor de hand liggende teksten, zoals bijvoorbeeld je motto, een bepaald woord dat je dagelijks veel gebruikt of een quote die je erg aanspreekt. Daarnaast kun je ook denken aan andere soorten teksten, zoals je favoriete filmuitspraak of de titel van je favoriete boek. Alles is mogelijk als jij achter de tekentafel zit. Bij Stickerparadijs zetten we jou aan de tekentafel, figuurlijk dan. Wij laten het ontwerpen van de muurteksten aan jou over als jij een unieke tekst op je muur wilt.

Maatwerk muurteksten tegen een aantrekkelijke prijs

Ook als jij je eigen muurteksten wilt ontwerpen, en deze wilt laten maken bij Stickerparadijs, betaal je een scherpe prijs. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat wij alles in eigen beheer doen, in ons eigen atelier in Zoetermeer. Natuurlijk kun je eerst een vrijblijvende offerte aanvragen voor de muurteksten die jij wilt. Laat ons weten welke tekst je wilt, in welk lettertype, in welke kleur en van welk formaat. Wij kunnen jou met deze informatie een vrijblijvende prijsopgave geven. Je zult zien dat het helemaal niet duur hoeft te zijn om je eigen muurteksten te maken.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website