ZIJook.nl
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren met veel voordelen

Het kiezen van een houten vloer is een lastige keuze, BAX houthandel helpt u hier graag bij. De houten vloeren van BAX houthandel komen direct uit een eigen fabriek, BAX garandeert u dus de topkwaliteit van uw houten vloer. Een houten vloer kopen bij BAX houthandel, heeft ontzettend veel voordelen. Laten we beginnen met de prijs: doordat de houten vloeren uit een eigen fabriek komen, kan de prijs zo laag mogelijk blijven. Wat wilt u nog meer?!

Elke keer weer een authentieke uitstraling door houten vloeren

Houten vloeren zijn erg uniek, hierdoor zorgt elke houten vloer er iedere keer weer voor dat een ruimte een frisse, authentieke uitstraling geeft. Daarnaast gaan houten vloeren erg lang mee, de houten vloeren van BAX zijn van ongeëvenaarde kwaliteit en kunnen zeker wel tegen een stoot(je)! Mocht er toch nog een keer een beschadiging optreden, dan is deze vaak makkelijk te repareren. Ook hierdoor heeft een houten vloer natuurlijk weer een streepje voor.

Milieubewust bezig met uw houten vloer

Vindt u milieu erg belangrijk? Kies ook dan zeker voor een houten vloer! Houten vloeren zijn namelijk erg goed voor het milieu. Hout is namelijk een koolstof neutraal product en hout is ook verantwoordelijk voor het produceren van zuurstof. Uit wetenschappelijk onderzoek is ook gebleken dat bij de productie van houten vloeren minder water en energie nodig is. Daarnaast kunt u houten vloeren ook nog eens recyclen of als brandstof gebruiken. Kies dus een houten vloer voor uzelf, maar ook voor het milieu!

Makkelijk schoon te houden

BAX helpt u graag wanneer u nog twijfelt of een houten vloer wel in uw interieur past. Dat is natuurlijk altijd een lastige kwestie, maar wij kunnen u vertellen dat houten vloeren tijdloos zijn. Hierdoor staan houten vloeren prachtig in een klassiek interieur, maar ook in andere interieurs. Denk hierbij aan een strakke of moderne inrichting. Ook zijn houten vloeren erg hygiënisch. Ze zijn namelijk makkelijk en goed schoon te houden. Stof is makkelijk te verwijderen en dit zorgt voor een prettige omgeving waarin u vrij kunt ademen.

Kom gerust langs

Kom gerust een keer langs bij BAX houthandel. Samen met een van onze experts (en een kopje koffie), kijken wij samen met u naar alle mogelijkheden. Ook is het uiteraard mogelijk om alle houten vloeren te bezichtigen in onze showroom!

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website