ZIJook.nl
Image default
Winkelen

Mannen in een string

Het begin van de string 

Al in de oertijd hulde de eerste mensen zich in een klein stukje stof, wat nog wel eens tussen hun billen schoof. Hierdoor is de string eigenlijk het oudste ondergoed wat je je maar kunt bedenken. Echter, had de string nog geen naam en eigenlijk ook geen bekendheid hierna. Tot in de jaren 70 een modeontwerper, genaamd Rudi Gernreich, een badpak met string ontwierp, waardoor de string zijn bekendheid begon te krijgen. Toen Britney Spears in het jaar 2000 vol trots haar string liet zien, moest iedereen eraan geloven: de string zou populairder worden dan ooit. 

Kan het wel of kan het niet? 

Je ziet mannen in het openbaar, zoals op het strand, nooit in een string lopen. En waarom eigenlijk niet? Mensen hebben er vaak een uitgesproken mening over, die ze dan ook graag delen. Ze vinden bijvoorbeeld dat een man in een string gay is, of ze vinden het simpelweg walgelijk. Terwijl er bij de vrouwen weinig van wordt gezegd. Persoonlijk vinden wij dit onterecht en hopen we dat dit snel veranderd. Want de man mag ook best lekker zijn toch? 

Van boxershort tot mannen string 

De mannen string wordt steeds populairder om als ondergoed te dragen. Zeker bijvoorbeeld onder een strakke pantalon. Dan ziet het er veel netter uit, omdat je geen naden onder de broek zal zien. Voor de meeste mannen is het wel een beetje wennen om iets tussen “hun billen” te hebben, maar dit went vanzelf. En zeker wanneer je een wat duurdere, luxere variant aanschaft, zal het draagcomfort beter zijn. 
45% Van de vrouwen zit hun man liever niet in een string. Hier staat dus tegenover dat 55% van de vrouwen dit wel ziet zitten. Des te meer reden om er eentje aan te schaffen dus! 

Durf jij het aan? 

Ben je een stoere man die graag nieuwe dingen uit probeert? Er is onwijs veel keus, van sportief, tot pikant en er is ook veel verschillende keuze uit draagcomfort. Er zijn mannen strings die veel bedekken en natuurlijk ook mannen strings die juist wat meer laten zien. En misschien vind je dat zelf ook wel spannend. 
Kortom, er is voor ieder wat wils, al wil je er goed uitzien op je werk, of als je juist zin hebt in een spannende avond. Kijk in onze shop, en je zal vast iets leuks voor jezelf tegen komen! Naar boven

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website