ZIJook.nl
Image default
Beauty en verzorging

Hairextensions voor een nieuwe look

Hairextensions voor een nieuwe look

Je haar is een van je belangrijkste uiterlijke kenmerken. Het is een van de eerste dingen die je opvalt als je iemand tegenkomt. Om voor een goede eerste indruk te zorgen, wil je dus dat je haar er goed uitziet. Gelukkig is er niet één manier om je haar goed te doen. Je kan je haar in allerlei modellen knippen en in de gekste kleuren verven. Doe vooral wat jij zelf mooi vindt.

Soms lukt het je echter niet om je haar te krijgen zoals je graag zou willen. Bijvoorbeeld doordat je heel erg dun of fijn haar hebt, waardoor het een beetje slap en futloos lijkt. Het kan ook zijn dat je haar heel erg langzaam groeit, waardoor het jaren duurt om die mooie lange haardos te krijgen die je zo graag wil. Als je last hebt van deze problemen, dan kunnen hairextensions je hierbij helpen.

Clip in extensions

De meest bekende soort extensions, zijn de clip in extensions. Deze zijn perfect om je haar simpel en snel wat extra volume te geven of langer te maken. Zoals de naam al zegt, zijn clip in extensions stukjes haar met clipjes eraan bevestigd. Deze extensions kun je vastklikken tegen je hoofdhuid aan, aan je eigen haar. Hierbij moet je wel opletten dat de clip in extensions niet te zwaar zijn voor je eigen haar. Dan kan je last krijgen van hoofdpijn en in het ergste geval van haaruitval. Ook moet je voorzichtig zijn met het aanbrengen van de clip ins. Als je dit de lomp doet kan je je eigen haar beschadigen en dat wil je natuurlijk niet hebben.

Clip in extensions kan je niet 24/7 inhouden. Bij bijvoorbeeld douchen, slapen en zwemmen moet je de clip ins eruit halen. Hierdoor hebben ze een lange houdbaarheidsduur. Clip in extensions zijn tevens de goedkoopste soort hairextensions die je kunt vinden. Een ander klein nadeel is dat je je haar niet in allerlei vormen kan stijlen met clip ins in. Als je je haar opsteekt bijvoorbeeld, zie je ze heel goed zitten.

De regel is hoe beter de kwaliteit, hoe natuurlijker de kleur van de clip in eruit ziet en des te meer de textuur van de extension lijkt op dat van je eigen haar. Goedkoop is duurkoop, ga dus op zoek naar hairextensions van goede kwaliteit om zo een natuurlijke look te creëren. Wil je meer weten of hairextensions of wil je extensions kopen van goede kwaliteit? Neem dan een kijkje bij OxY Extensions.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website